Romania Curată

Ultima decizie a lui Augustin Lazar? Recursul în interesul legii în afacerea Microsoft

Urmând solicitării ARC (aici) și unei meditații de peste opt luni, Parchetul General s-a hotarât până la urmă să se intereseze legal când se prescriau conform legii faptele din dosarul Microsoft, știut fiind faptul că legea e ambiguă și necesită multe interpretări.

Surprinzător, această decizie a venit chiar în zilele când ministrul Tudorel Toader finaliza evaluarea lui Augustin Lazar, cu propunerea destituirii acestuia. Vedeți aici aici miza afacerii Microsoft și citiți mai jos răspunsul Parchetului.

Înalta Curte de Casație și Justiție urmează să decidă asupra cererii și, în caz că modul de calcul al prescripției diferă de cel al Direcției Naționale Anticorupție, care a luat decizia de clasare, dosarul Microsoft ar putea fi deschis din nou.

 


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

2 thoughts on “Ultima decizie a lui Augustin Lazar? Recursul în interesul legii în afacerea Microsoft

 1. CMC

  Chiar se poate crede in cinstea demersului Procurorului General si ca totul nu e altceva decat o menevra de captare a unei simpatii.
  Ce distractivs e trece data: 19 de mana si octombrie imprimat.
  Daca nu se punea problema inlocuirii credeti ca mai primeati raspunsul? Eu sunt convins ca nu.

  Reply
 2. emil

  Perversii Toader si Tariceanu mint de ingheata apele cand spun ca Lazar ar fi emis ordonanta de clasare a dosarelor lui Iohannis.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *