Surprizele de la deszapezire: Tel Drum, firma apropiata de Liviu Dragnea, are contracte cu statul de 30 de milioane de lei

Firma Tel Drum, apropiata de secretarul general PSD Liviu Dragnea, viitor vicepremier, are contracte de deszapezire incheiate cu statul roman in valoare de aproape 30 de milioane de lei (fara TVA), dupa cum arata datele Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) si citate de Agerpres. Datele au fost facute publice miercuri seara, dupa o cerinta expresa a premierului Victor Ponta.

„Le-am cerut celor de la CNADNR sa publice pe site toate contractele pe care le au de deszapezire ca sa putem afla, si de la mass-media si de la oameni, unde nu-si fac treaba si unde putem lua rapid masuri”, a spus miercuri premierul Ponta, in contextul discutiilor despre operatiunile greoaie de deszapezire din judetele Botosani si Neamt.

Astfel, potrivit datelor CNADNR, Tel Drum a cistigat doua contracte la Directia Regionala de Drumuri si Poduri Bucuresti: la Sectia Drumuri Nationale Bucuresti Sud a cistigat asocierea SC Gecor SRL – SC Tel Drum S un contract in valoare de 14,453 milioane lei fara TVA, iar la Sectia Drumuri Nationale Alexandria compania Tel Drum SA a cistigat un contract in valoare de 8.875 milioane lei fara TVA.

Tel Drum a mai castigat, in asociere cu SC Alexcor Trading SRL, si contractul de deszapezire semnat cu Directia Regionala de Drumuri si Poduri Craiova pentru Sectia Drumuri Nationale Slatina. Valoarea contractului – 6,054 milioane lei, fara TVA.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *