Vasile Ernu

Suntem în avangarda expertizei şi a luptei informaţionale

După protestul din Piaţa Victoriei, fabricile de troli, propagandă şi fake news din Rusia şi China au intrat în colaps. Presa din cele două ţări spune că niciodată armatele lor de experţi nu au fost mai aproape de colaps. Pentru ce s-au cheltuit milioane? Unde sunt minţile diabolice care ar fi trebuit să răstoarne tot? Armatele lor de propagandă sunt nimic pe lîngă experţii români!

Înfrîngerea e ruşinoasă. Eşecul e total. Protestul din Piaţa Victoriei stă mărturie.

După acest protest toate minţile genial-diabolice ale celor două puteri s-au îndreptat spre România: cum e posibil ca o mînă de experţi români să dejoace planurile diabolice ale superexperţilor ruşi şi chinezi?

Experţii faimoşi ruşi care au pus pînă şi un preşedinte la Casa Albă sunt cu moralul la pămînt: au întrat în zapoi. Nu mai găseşti expert treaz pe toată zona europeană a Rusiei. Ruşinea e mare: doar vodka mai diminuează suferinţa expertului slav.

Dacă ar şti ei că experţii noştri geniali nu doar că nu le cunosc limba ci nici măcar nu le ştiu alfabetele celor două limbi cred că ar face infarct. Bine că nu ştiu aceste subtilităţi.

Asta înseamnă să fii în avangarda expertizei şi luptei informaţionale…
Vă daţi seama dacă le măreşte bugetul şi experţii noştri le învaţă alfabetul?

Dincolo de glumă. E periculos să-ţi consideri populaţia „idioată”: se răzbună jocurile astea cînd îţi este lumea mai dragă.

Însă să-ţi consideri adversarii idioţi asta e ca şi cum le-ai face munca mult mai eficient. Cînd ai „experţi români” la ce-ţi mai trebuie fabrici de troli & fake news?


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

4 thoughts on “Suntem în avangarda expertizei şi a luptei informaţionale

 1. forme fara fond in balcanism endemic

  Realizările expertului romin, singurul si unicul de talie mondiala – alaturi de ilustra, eminenta si talentata lui sotie cu patru clase primare, doctor inginer savant de renume mondial siii mama iubitoare – va sunt deci cunoscute. (decret de interzicere a avorturilor. abrogat pe 26 Decembrie 1989, industrializare de aiurea si penurie pe timp de pace cu rationalizarea alimentelor de baza)
  TOȚI ceilalti experți sunt urmasii lor.
  Inclusiv plagiatorii si analfabeții functional cu facultate ca Dancila.

  Reply
 2. Gabriel Radeanu

  Tampeniile astea manifeste au precedente de succes!!!
  Retragerea in scop electoral a lui Ponta dupa Colectiv,care cei drept a avut efect la alegerile urmatoare,insa a deschis Cutia Pandorei,deoarece la pachet cu solutia „politica”- guvern technocrat, a creeat iluzia sociala ca guvernarea e bine si chiar e indicat sa se faca „din strada”…precum si sechela de renume care a urmat la OG 13(care prin implicarea directa a presedintelui Iohanis,si pozitionarea ofensiva a DNA-ului si Parchetului General nelegalizata,adica neprobata niciodata,capata aspecte evidente de lovitura de stat)…
  Initial,asa erau si protestele initiate de Malin Bot…anemice,”singuratice” si exotice…dar a ajuns sa conduca „trenuletul” in piata,pentru a sparge portile Palatului Victoria pe 10 August!!!

  Reply
 3. Gabriel Radeanu

  Ahhh!!! Si am uitat ce era mai important.In creuzetul acesta plin de inteligenta neaosa s-a nascut sloganul visceral cel mai gustat din toate timpurile de catre opinia publica romaneasca: M_E PeSeDe!!!(incontestabil,mare realizare romaneasca validata de scriitorii,poetii,cantatetii si filozofii cetatii!!!)

  Reply
 4. emil

  Severin nu e la prima ineptie, odata protesta in Parlamentul Romaniei ca apa de la robinet are 66% hidrogen si doar 33% oxigen.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *