Şerban Nicolae (PSD), candidat poziția 2 Senat, București (2016)

serban-nicolaePromovat de Cătălin Voicu, avocatul PSD care aranja sentinţe prin şpagă la Curtea Supremă, condamnat definitiv pentru corupţie, Nicolae a  fost evacuat în martie 2016 dintr-un imobil RAPPS pe care îl ocupa abuziv şi obligat să plătească peste 25.000 de euro.

http://www.agerpres.ro/justitie/2016/03/14/tb-senatorul-serban-nicolae-evacuat-dintr-un-apartament-al-ra-apps-21-50-51

A cerut să îi plătească chiria Senatul, deși este bucureștean și avea casă în Ilfov.

http://www.mediafax.ro/politic/serban-nicolae-psd-cere-bani-pentru-chirie-in-conditiile-in-care-sustinea-ca-detine-casa-in-ilfov-10477723; http://www.mediafax.ro/politic/exclusiv-senat-99-de-parlamentari-stau-la-hotel-doar-17-au-solicitat-bani-pentru-chirie-lista-senatorilor-cazati-la-hotel-10477146

Nicolae a fost inițiatorul activ al unor proiecte de lege care ar fi făcut mai dificilă munca DNA în beneficiul celor acuzaţi de corupţie.

http://www.gandul.info/politica/surpriza-de-marti-20-de-proiecte-de-modificare-a-codului-penal-si-de-procedura-penala-la-comisia-juridica-care-este-miza-parlamentarilor-14402395


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *