Radu Lucian Silaghi Dumitrescu (ALDE) candidat poziția 1 Senat – Cluj (2016)

radu-silaghi-dumitrescu

Nepotism

La data la care a fost angajat la UBB, ambii parinti erau de asemenea angajati la aceeasi facultate. In prezent niciunul dintre ei nu mai este angajat al UBB (unul pensionat, unul din alte motive). Tatăl său a fost decanul Facultății de Chimie a UBB și mama prorector al UBB. Candidatul a declarat că nu a fost in pozitie de subordonare administrativa directa fata de vreunul dintre ei, sau in alte situatii sanctionate de lege. Conform propriilor declarații, dosarul său profesional include mai multe publicatii stiintifice decat ale părinților său, obtinute in calitate de cercetator independent si pe domeniul său propriu de activitate. Soția sa Laura Dumitrescu Silaghi e cercetător la UBB.  Presa a făcut aluzii la apartența sa la ”o dinastie” a UBB: https://www.realitatea.net/dinastiile-mai-multe-familii-de-profesori-detin-catedrele-din-facultatea-de-chimie-din-cluj-napoca_630432.html


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *