Narcis Iordache

Miting in fata Ministerului Dezvoltarii

Locuitorii din cartierul Cotroceni deranjati de constructia ilegala din str. Carol Davila nr. 21A, Asociatia Cotroceni si Asociatia Salvati Bucurestiul organizeaza joi 22 martie de la ora 9 un miting autorizat in fata Ministerului Dezvoltarii din Piata Constitutiei.

Dupa cum ne-a declarat Nicusor Dan, participantii vor solicita Ministrului Dezvoltarii sa ordone Inspectoratului de Stat in Constructii, aflat in subordinea ministrului, sa dispuna oprirea lucrarilor.

Tribunalul Bucuresti a suspendat autorizatia de construire pe 6 martie. De atunci, Inspectoratul de Stat in Constructii ezita sa dispuna prin proces verbal oprirea lucrarilor. Un inspector al Inspectoratului de Stat in Constructii s-a deplasat pe santier pe data de 16 martie, insa s-a marginit sa constate doar care este stadiul lucrarilor.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *