Mitică Marius Mărgărit (PSD) candidat poziția 5 Camera Deputaților – Galați (2016)

margaritTraseist

Este presedinte TSD GL, a fost numit ca subsecretar de Stat in Ministerul Transporturilor in 2014, la varsta de 28 ani. In 2012, a fost ales in functia de consilier judeţean pe lista UNPR Galati, dar a demisionat câteva luni mai târziu, atât din funcţia de ales, cât şi din cea din partid, pentru a se înscrie în PSD.

Inadvertente in declaratii

Conform declaratiei de avere din aprilie 2012, venitul de 11.000 lei realizat de Margarit in 2011, atunci cand era director general al SC Virgfan SRL, nu reprezinta nici doua treimi din cel al sotiei sale, care era  angajata tot acolo, la Departamentul Marketing, aceasta incasand 19.200 lei. Pana in 2010, Margarit a fost unic asociat al firmei Virgfan, apoi a cesionat actiunile mamei sale, Maricela Margarit, si a imprumutat-o cu 750.000 lei. Tot in 2012, Margarit depune in luna iulie o alta declaratie de avere, venitul sau este de 7171 lei, iar sotia a fost angajata la alta firma, cu un salariu anual de 1500 lei. In declaratia de avere din 2014, cand era subsecretar de stat in Ministerul Transporturilor, Margarit Mitica Marius mentiona ca are „ciasuri” de mana in valoare de 12 mii euro. Intre timp, in 2016,  nu mai are nici ceasuri, nici Audi Q7 cumparat in 2013, dar nici sotie care sa realizeze venituri.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *