Mihai Ruse (ALDE) candidat poziția 1 Senat – Brăila (2016)

mihai-ruseTraseist

Este membru ALDE din 2016, fost pesedist timp de 20 ani, din 1996 pana in 2016. A pierdut functia de primar la Maxineni, dupa ce a candidat din partea PSD la alegerile locale, astfel partidul nu l-a mai vrut.

Probleme cu Justiția

In 29 octombrie 2016, Ruse Mihai a fost oprit de politisti pe raza comunei in care a fost primar. Aflat la volan, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,43 mg/l alcool pur in aerul expirat. A refuzat sa-i fie recoltate probe biologice la o unitate spitaliceasca . I s-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului si sustragerea de la recoltarea probelor biologice.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *