Mazilu Liviu-Lucian (PSD) candidat poziția 1 Senat – Mehedinți (2016)

mazilu

Traseism

A mai fost membru și lider local la PNȚCD și PNL, acum candidează de la PSD.

(http://www.evz.ro/tabloul-candidatilor-pentru-senat-si-camera-deputatilor-4.html; http://adevarul.ro/news/politica/i-am-votat-parlamentari-ajuns-penali-ascund-cele-mai-mari-dosare-coruptie-alesilor-casa-poporului-1_55f01eb4f5eaafab2c6c6638/index.html; http://www.evz.ro/ce-e-mehedintiul-fara-duicu-.html; http://www.hotnews.ro/stiri-politic-17369215-parte-din-conducerea-pntcd-demisionat-cere-liderului-formatiunii-aurelian-pavelescu-procedeze-fel.htm)

Nepotism

Acuzat în presă că a contribuit la numirea, fără concurs, a soției sale, Delia Mazilu, ca director medical al Spitalului Județean de Urgențe. Spitalul e în subordinea CJ, iar Liviu Mazilu era vicepreședinte.

(http://adevarul.ro/locale/turnu-severin/doua-sotii-pesedisti-primit-functii-conducerea-spitalului-urgente-turnu-severin-1_5564b56bcfbe376e359f423c/index.html; http://adevarul.ro/locale/turnu-severin/medicii-mehedinti-cer-presedintelui-klaus-iohannis-depolitizarea-conducerii-spitalelor-1_54ec8298448e03c0fdf1895e/index.html; http://atitudineseverin.ro/noul-manager-al-spitalului-din-turnu-severin-este-sotia-vicelui-liviu-mazilu/)


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *