Ionuț Cristache

L-am ascultat eu pe președintele PNL-Nicolae Ciucă (nu mai râdeți)

L-am ascultat eu pe Președintele PNL – Nicolae Ciucă (nu mai râdeți), la școala de vară a Tineretului Liberal, ca să nu fii nevoit să-l asculți tu! Iată cele mai elocvente pasaje:

1) Cred că activitatea Guvernului o vedeți fiecare dintre dvs. în fiecare zi și ne auziți atât pe mine, cât și pe miniștri, vorbind de provocările Guvernului României în această perioadă în care parcurgem o serie de crize, și succesive, și suprapuse! Ceea ce vreau să înțelegeți de aici este că nu am făcut nimic altceva decât sa abordăm fiecare dintre aceste teme de criză, aceste activități la nivel guvernamental, la care nu ne-am fi gândit cu o zi înainte, dar pe care în ziua următoare sau în timpul nopții a trebuit să le analizăm și a trebuit să găsim soluții pentru ele, acestea sunt ale noastre, ale Guvernului și ele trebuie, așa cum spuneam, asumate și duse la capăt!

2) Un lider adevărat trebuie să-i facă pe oameni să-și schimbe percepția, pentru că de multe ori oamenii sunt influențați și își formează o anumită percepție despre lucruri absolut involuntară! Ca atare, datoria voastră este să reușiți să schimbați percepția oamenilor!

3) Toate aceste împliniri ale PNL la guvernare s-a făcut cu sacrificii, s-a făcut cu lideri care la vremea respectivă, indiferent ce urma să se întâmple, și-au asumat, au avut curajul, pentru că vorbim de curaj, să conducă țara!

#RomaniaEducata

sursa: Facebook


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

2 thoughts on “L-am ascultat eu pe președintele PNL-Nicolae Ciucă (nu mai râdeți)

 1. CETATEANU

  EXPUNERILE SAU CUVANTARILE LUI SEAMANA FOARTE MULT CU ALE V. DANCILA ……………………LIPSITE DE ESENTA………..

  Reply
 2. tempor1k

  Ce cuvântări, ca pe pe vremurile de tristă amintire:
  „ 3) Toate aceste împliniri ale PNL la guvernare s-a făcut cu sacrificii, ….”

  Cântecul comunistoid plin de elanul clasei muncitoare suna: „Trăim decenii de împliniri mărețe …”
  cu PNL la guvernare totul s-a făcut cu sacrificii – au sacrificat totul „nemuritorii” aceștia!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *