Cristian Ghingheș

Klaus Iohannis a pus moț minciunii transpartinice din Parlament: ceremonie dedicată legii pentru autostrada Moldovei

Mă uit cu părere de rău la oamenii care chiar cred sau vor să se convingă de faptul că nu avem autostrăzi între Moldova și restul țării din cauză că până în momentul de față nu existau legi individuale, pentru fiecare proiect în parte, aprobate în Parlament.

Este o mistificare a cauzelor care ne-au adus în această situație și totodată o gură de aer pe care clasa politică o primește pentru a-și justifica neputința, incompetența, hoția. Din păcate, sunt mulți oameni de bună credință ce dau crezare acestui spectacol care în cele din urmă nu rezolvă nimic.

Citiți aici de ce legea pentru autostrada A8 este inutilă sau cel mult o declarație politică!

E păcat că șeful statului face o ceremonie pentru o astfel de gogoașă transpartinică. Ăștia suntem noi la 100 de ani de stat unitar: ne facem că facem și ambalăm nimicul într-o veste extraordinară care îi mai scoate înc-o tură la liman pe unii de n-au fost în stare să își facă treaba.

Știți ce-aș vrea să fie Centenarul? Un reset și de la capăt.

foto: Presidency.ro


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

6 thoughts on “Klaus Iohannis a pus moț minciunii transpartinice din Parlament: ceremonie dedicată legii pentru autostrada Moldovei

 1. emil

  Sarbatarorim Centenarul precum o gașca de golani, fara programe artistice, fara orchestra de stat, fara trupa de dans nationala, fara nimic frumos..

  Reply
 2. Noaptea Sf.Andrii

  Vin strigoii, se aduna!” …Din SOMNUL cel de MOARTE!
  Desigur, e aberant sa face AUTOSTRAZI dupa ce mai dam vreo… Lege, pentru fiecare facere, insa nu trebuie precupetit niciun efort! pentru Noi… si noi MANDATE dand satisfactii eLectORALE celor care asteapta plini de nerabdare, emotionati si tremurind cu gurile deschise, ca sa li se DEA! …ca pe vremea Marelui Tatuc, ori a HAUuuuHauTostrazii „TRANSILVANIA despre care nimeni nu mai stie mare lucru. Interesant cum i-au schimbat numele din Autostrada MOLdova, in a U Ni-Rii, dom-le, …hmm? cand e clar pentru orice om cu scoala care gandeste cu propriul cap ca e ceva necurat la mijloc, ca pute a geopolitica perversa, ce-va… despre care ar fi interesat daca ar avea timp, daca l-ar privi, ori implica direct pe el si banii sai ori ar avea dispozitia necesara sa faca Eforturi d-astea… in posceaushismul care-i domina existenta infecta/ ta si care-i determina un somn al mintii/ratiunii nascand o constiinta adormita.

  Reply
 3. Fratzii Grachi

  Cred ca din capu’ locului a fost evident ca aceasta lege „dedicate” unei autostrazi n-a fost decat o manevra politica de „captatio benevolentiae” a galeriei de gura-casca, politica. Si totusi, nu trebuie blamat seful statului pentru asta, ba chiar cred ca el a exploatat bine acest prilej, prin care va arata, in viitor, galeriei susamintite fie ca, iata, I-am constrans sa inceapa naibii odata constructzia autostrazii, fie ca, vedetzi cat de mincinosi sunt „ai lor”, adica p.s.d.-istii ? Ce altceva ar fi putut sa faca presedintele, cata vreme I-au fost taiate ghearele („de vulture”… era sa zic, dar n-o zic… si ma abtzin).

  Reply
  • maGhiara ReTracTiLa

   N-ash zice. In primul rand, push car iashul LiberaL, Fenechiu, a fost cel care a LUPtat pentru HauHauuuutostrada VIRTUALA, mai apoi, Cioloshi a bagat-o in PLAN ca prioritara si a inaintat-o Comisiei.
   Parerea mea e ca a fost inventata de nimeni altul decat actualul shef al PNL – si el fost MINISTRU al TRANSposturilor asemeni cu fostul presh! Cu un scop, CLAR, care nu are nicio legatura cu Moldova decat prin faptul ca maine, daca pierdeti azi MOLDOVA, veti pierede automat cel putin jumatate din toata Transilvania.
   PNL e partidul care l-a facut presh pe Iohannis, cu acordul sau, sa ne-ntzelegem!

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *