Ionela Viorela Dobrică (PSD) candidat poziția 3 Camera Deputaților – Buzău (2016)

foto: sansanews.ro

foto: sansanews.ro

Nepotism, traseim

Si-a depus candidatura pentru CD, din partea PPDD, la parlamentarele din 2012, dar ulterior s-a retras din cursa electorala;
https://www.facebook.com/Ionela.D/posts/10204514179772879

Este fiica lui Dumitru Dobrica, supranumit Regele Asfaltului, consilier judetean, important om de partid în PSD Buzău și de afaceri cu bugetul public al Primăriei Buzău. Curtea de Conturi a descoperit ca Dobrica a incheiat contracte de milioane de euro cu Primaria Buzau,fara licitatie, prin intermediul companiei Urbis Serv,care primea bani de la primărie pentru reparaţia drumurilor din oraş apoi societatea subcontracta direct lucrările către firma administrată de Dobrică. In aceeasi companie Urbis Serv, deputatul Ciolacu Ion Marcel(nr.1 pe lista PSD la CD) a fost director executiv,iar sotia lui Lazar Sorin(nr.2 pe lista PSD la CD) este director economic.

La varsta de 24 de ani deținea deja in proprietate exclusiva o casă de locuit de 200 mp și un teren intravilan de 7000 mp în Covasna.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *