Ion Marcel Ciolacu (PSD) candidat poziția 1 Camera Deputaților – Buzău (2016)

ciolacu_ion_marcelNepotism

Marcel Ciolacu este finul de cununie al fostului senator  Ion Vasile. Fiica acestuia, Marie-Jeanne Ion, este unul dintre jurnalistii rapiti in Irak.

Urmarit penal

Marcel Ciolacu a fost acuzat de abuz in serviciu contra intereselor publice, fals, uz de fals si asocierea in vederea savarsirii unei infractiuni. In 2010, IPJ Buzau a trimis dosarul la DNA Ploiesti, ca rezultat al anchetelor in urma raportului Curtii de Conturi, dar s-a dispus  neinceperea urmaririi penale. DNA a confirmat ca deputatul Ion Marcel Ciolacu nu are calitatea de suspect sau inculpat in niciun dosar penal al DNA Ploiesti.

În urmă cu aproape 16 de ani, Ciolacu participa la o vânătoare de amploare, alături de omul de afaceri Omar Hayssam, un apropiat al liderilor PSD la acea vreme, şi de mai marii politici ai judeţului Buzău, printre care şi prefectul Ion Vasile, care avea să-şi vadă fiica răpită în Irak, câţiva ani mai târziu, cu concursul chiar al apropiatului său sirian. Marcel Ciolacu apare în poze alaturi de  Omar Hayssam. Tot la inceputul anilor 2000, Hayssam l-ar fi imprumutat cu 200 de milioane de lei vechi.

http://www.gandul.info/stiri/familia-psd-de-la-buzau-amintiri-din-tineretea-unui-consilier-onorific-al-lui-ponta-vanatoare-cu-omar-hayssam-contract-umflat-cu-1-3-milioane-euro-pentru-un-coleg-de-partid-14232481

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20181440-victor-ponta-renuntat-consilierul-sau-ion-marcel-ciolacu-dupa-aparut-presa-informatiile-acesta-fost-apropiat-lui-omar-hayssam-condamnat-pentru-complicitate-terorism.htm


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *