Gheorghe Florin (PSD) candidat poziția 6 Camera Deputaților – Constanța (2016)

gheorghe_florin

Traseist

PSD-2016, 2014-2016 UNPR, 2012-2014 PDL- PD

Culmea traseismului politic o reprezinta Florin Gheorghe, la doar 38 de ani. Din aprilie 2016 este membru PSD si candideaza pe listele partidului. Plimbarea de la un partid la altul incepe in 2008, cand Gheorghe este ales consilier local din partea PDL si in 2012, tot din partea aceluiasi partid, castiga un mandat de deputat la redistribuire. Pe fondul unor divergente politice, paraseste partidul si devine independent. Calatoria continua si ia decizia pentru o scurta perioada de timp sa intre in PMP. De aici trece rapid la statutul de membru UNPR, manifestandu-si la un moment dat, intr-o conferinta de presa, dorinta de a castiga fotoliul de primar al Constantei. Dezerteaza si din UNPR, asadar itinerariul se incheie la poarta PSD. Deocamdata!

http://constantanoastra.ro/culmea-traseismului-politic-deputatul-florin-gheorghe-s-inscris-psd/


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *