Adrian Popescu

Fost ministru de finanțe: Cat ne ciondănim noi despre alegeri în două tururi, ce tunuri se pregătesc la ANAF și ce firme vor beneficia?

Ioana Petrescu, fost ministru al Finanțelor Publice în Guvernul Ponta, a ieșit astăzi cu o poziție publică în care critică ideea premierului Ludovic Orban de a înainta în CSAT (Consiliul Suprem de Apărare a Țării) o propunere pentru ca evaziunea fiscală să fie considerată pericol la adresa siguranţei naţionale.

In spatele perdelei de fum a alegerilor anticipate, stau alte decizii mult mai importante care implica sume enorme de bani despre care nu vorbim, pentru ca Iohannis si Orban ne tin ocupati cu agenda lor.

Mai exact, Orban tocmai a explicat de ce va înainta în CSAT o propunere pentru ca evaziunea fiscală să fie considerată pericol la adresa siguranţei naţionale. Pentru ca vrea sa prinda evazionistii? Nu! Fereasca sfantul! Vrea sa faca achizitii directe la ANAF. Mai exact, sa evite procedurile corecte și transparente din legile achizitiilor publice pentru achizitionarea serverelor ANAF. Serverele nu sunt agrafe de birou. Vorbim de achizitii mari de hardware.

Ce ziceti? Cat ne ciondanim noi despre alegeri in doua tururi, ce tunuri se pregatesc la ANAF si ce firme vor beneficia? Pai de ce nu punem toate achizitiile prin CSAT si sa facem achizitii directe la tot? De ce ne mai impiedicam de directivele pe achizitii publice si legislatia nationala? Acela sunt pentru „fraierii” care respecta legea. „Desteptii” fac achizitii directe! – sursa: Facebook Ioana Petrescu


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

One thought on “Fost ministru de finanțe: Cat ne ciondănim noi despre alegeri în două tururi, ce tunuri se pregătesc la ANAF și ce firme vor beneficia?

  1. Dumitru

    Imi pare rau pentru fata asta, careia un tratament pur securistic i-a atasat o eticheta da incompetenta complet nemeritata, in conditiile in care fata revenise in Romania tocmai pentru a face treaba. Sau cel putin asta intelesesem atunci. Acum stau si ma intreb daca nu cumva vine si ea din vreo dinastie de securisti… Poate Romania Curata sa ne ajute cu o mica biografie ?

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *