Florin Popa (PSD) candidat poziția 2 Camera Deputaților – Galați (2016)

foto: presagalatibraila.ro

foto: presagalatibraila.ro

Afaceri cu statul

In perioada 2007-2011, prin semnatura city managerului Florin Popa, Primaria Galati a platit 2,4 milioane de lei unei firme din Galati pentru o lucrare de deviere a canalului colector. Afacerea „Colectorul” a inceput in 2005, Consiliul Municipal Galati a vandut un teren unei firme din Sibiu, care a construit pe el un supermarket Kaufland. Ulterior, Kaufland a cumparat acest teren. Printre clauzele primei vanzari, Primaria Galati se obliga ca in trei luni sa devieze un canal colector de drenare a apelor pluviale. Lucrarea nu s-a efectuat in termenul stabilit, iar Primaria si firma din Sibiu au convenit sa renunte la clauza. In schimb, fostul primar Dumitru Nicolae si city managerul Florin Popa au incheiat alte trei contracte cu firma din Galati, prin care  Primaria a platit 2,4 milioane de lei pentru ingroparea unei tevi fara  functionalitate.

Incompatibilitate

Consilier local in 2004, dar isi da demisia pentru ca prefectul l-a declarat incompatibil, ocupa si functia de director al companiei nationale Administratia Porturilor Dunarii Maritime Galati.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *