Constantin-Alexandru MandaCristian Ghingheș

Eveniment SAR: lecții după aderarea la UE și analiza politicilor locale de tineret

Societatea Academică din România și European Movement Serbia (Evropski pokret u Srbiji) vă invită miercuri, în data de 18 decembrie, între orele 10:00-13:00, la Hotel Cișmigiu – sala Lipscani, la conferința EnlargEUrope through young people. Aceasta va fi structurată pe două părți, după cum urmează:

1. O dezbatere despre lecțiile învățate de România din procesul de aderare, ce au însemnat pentru noi cei 12 ani ca parte a Uniunii Europene, precum și asupra perspectivelor de viitor ale procesului de extindere, la care vor participa:

2. În contextul participării active a tinerilor în comunitate – valoare promovată de UE, lansarea unui studiu referitor la politicile, strategiile și finanțarea activităților și centrelor de tineret la nivel local, urmată de o discuție cu reprezentanții Ministerului Tineretului și Sportului și ai organizațiilor din sectorul de tineret.

Confirmări în cel de-al doilea panel:

La final, vă invităm să servim împreună prânzul, o oportunitate numai bună de networking.

Acest eveniment este organizat în contextul proiectului transfrontalier #EnlargEUrope, care vizează colectarea de bune practice din România, Croația, Lituania și Polonia pentru două state în curs de aderare la Uniunea Europeană: Serbia și Muntenegru. Totodată, proiectul urmărește și încurajarea tinerilor din cele șase state să își exprime punctul de vedere cu privire la Uniunea Europeană și beneficiile pe care apartenența la aceasta le aduce cetățenilor, precum și față de procesul de extindere.

Conferința se va desfășura în limba română și participarea este deschisă. Vă rugăm să confirmați prezența prin completarea formularului următor: http://bit.ly/2PwuElD


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

One thought on “Eveniment SAR: lecții după aderarea la UE și analiza politicilor locale de tineret

  1. emil

    Specific ”onoratelor instante romanesti” in relocarea fetitei rrome Sorina, pronuntarea sa fie definitiva ca legea nu conteaza…Asemenea acte de horror au fost practicate in Franta cand copiii de evrei se prindeau de ingrijitoarele caminului si le rugau sa-i infieze pentru a nu fi relocati in Germania…

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *