Ionuț Dorobanțu

Eugen Tomac și Ducu Bertzi, suspecți într-un dosar penal. Bertzi a fost chemat pentru audieri la Parchetul General

Interpretul de muzică folk Ducu Bertzi a fost astăzi la Parchetul General, acolo unde a dat declarații în calitate de suspect în dosarul liderului PMP, Eugen Tomac. Conform unor surse judiciare, ambii sunt cercetați pentru abuz în serviciu.

Potrivit unor surse judiciare, Ducu Bertzi este cercetat pentru infracțiuni din perioada în care era membru al Consiliului de Administrație al Societății Române de Radiodifuziune.

Procurorii investighează modul în care CA al SRR a luat decizia de achiziționa acțiuni la o societate comercială, care deținea un post de radio în Republica Moldova.

Cercetările au început în urma unei sesizări a Corpului de Control al primului-ministru, prin care erau reclamate nereguli în legătură cu cheltuirea unor sume de bani la Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, condus până în 2012 de Eugen Tomac, actualul lider al PMP.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

One thought on “Eugen Tomac și Ducu Bertzi, suspecți într-un dosar penal. Bertzi a fost chemat pentru audieri la Parchetul General

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *