„Așa cum am spus, revin cu fluturașul pe care l-am primit azi. Acesta este venitul meu net pe martie 2018, salariu + 1 gardă suplimentară de sâmbătă: 11.242 Ron.
Ținând cont că am postat de curând că venitul meu pe luna trecută a fost de 6065 Ron, nu pot să nu spun că venitul meu aproape s-a dublat. Este un pas inainte, sunt încă multe de făcut și corectat, însă nu putem fi ipocriți și să nu recunoaștem măririle acordate.”
Acesta este mesajul postat pe Facebook de medicul clujeaj Anca Mureșan, după ce săptămâna trecută au început să fie plătite salariile mărite din sănătate.
Însă nu toate salariile au crescut la fel, ca urmare a limitării sau eliminării unor sporuri. Ba chiar, pentru 10% din personalul medical venitul este chiar mai mic decât în luna anterioară. Astăzi, se va încheia plata salariilor în sănătate și toți angajații vor vedea exact câți bani au de luat.
Dvs. v-a crescut salariul sau v-a scăzut? Trimiteți-ne o fotografie cu fluturașul nou alături de cel precedent la adresa contact@romaniacurata.ro
Citiți și 5 lucruri pe care salariile mărite ale medicilor le pun în pericol de moarte
oare merita acesti bani,ce a facut ca sa-i merite???la astia orcat le dai tot nu se mai satura.in spitale apar pe la ora 9,apoi se fac ca dau raportul de garda,se fataie prin saloane asa da forma si apoi o tulesc la cabinetul unde presteaza pentru niste cateva mii de lei,consulta pacientii pe care si-ia trimes dela spital,de daca nu curge te stoarce.cari fapt curtile spitalelor sunt pline de masini foarte scumpe,saracii imbogatiti din amaratu de venituri
Cea mai mare prostie!
Sa maresti salariile in sanatate si educatie fara sa faci nici un fel de reforma.
Cei care merita, sa primeasca. Dar sunt si niste indivizi care nu ar merita nici cat luau inainte.
IN SISTEMUL PUBLIC (politic, guvernamental,etc) O FI AUZIT CAREVA DE “Managementul riscului” care se defineste drept:”totalitatea metodelor sau mijloacelor prin care este gestionata incertitudinea, ca baza majora a factorilor de risc, in scopul indeplinirii obiectivelor descrise in cadrul oricarui proiect FIE EL SI DE TARA.
De asemenea managementul riscului mai poate fi definit ca un proces care se aseamana foarte mult cu un control medical: pacientul expune simptomele, medicul pune un diagnostic, recomanda un tratament, iar dupa efectuarea tratamentului, pacientul vine din nou la control.
Cele şase etape ale managementului riscului sunt:
1. fixarea/descrierea contextului;
2. identificarea riscurilor;
3. evaluarea/analiza şi ierarhizarea riscurilor;
4. elaborarea planului de management al riscului;
5. adjudecarea şi implementarea planului de management al riscului;
6. monitorizarea rezultatelor şi corectarea/imbunatatirea planului initial.
Fluturas numai ai…
NU E MAI BINE SA-I HAITUIM PE CEI CARE TRIMIT BANI IN TARA FACAND UN BINE SI SA-I DECORAM PE CEI CARE SCOT BANI DIN TARA DUCANDU-I IN PANAMA, OFSHOARE, FACAND UN RAU?