Cozmanciuc Corneliu Mugurel (PNL) candidat poziția 1 Camera Deputaților – Neamț (2016)

cozmanciuc_mugur

nepotism

Protejat al lui Relu Fenechiu, a devenit, la 26 de ani, consilier local din partea PNL. Ulterior, a ocupat şi fotoliul de consilier judeţean, apoi director al Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Iaşi, director de marketing la falimentara CET Iaşi, secretar de stat la Ministerul Mediului şi Pădurilor, apoi deputat PNL. ” Roxana Teodora Cozmanciuc, soţia deputatului Mugurel Cozmanciuc. Zootehnist la bază, doctorand în creşterea bovinelor, Roxana Cozmanciuc a fost admisă, pe un post de consilier juridic la Inspecţia Juridică din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), trecînd şi concursul de intrare în funcţia publică.Diplomele amîndurora sunt de la universitatea privată Petre Andrei. Au o avere suficientă ca să împrumute sume mari la persoane fizice sau firme.

http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/experta-in-vaci-ajunge-la-csm-incredibila-ascensiune-a-unei-sotii-de-deputat-iesean–49098.html#.U3CncbniwzA


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *