Cobuz Aurica (PSD) candidat poziția 8 Camera Deputaților – Iași (2016)

auricacobuz

Afaceri cu statul, nepotism

În 2009 presa locală relata despre firma abonată la contracte de stat SC Criscom SRL din Tibanesti că ar apartine Auricai Vicu, mama functionarei publice Aurica Cobuz, sefa biroului de Monitorizare a Serviciilor Comunitare din cadrul CJ. Sătenii din Tibanesti sustin ca ea se ocupa de firma si nu mama ei, afirmă presa.

http://www.ziaruldeiasi.ro/economic/abonata-la-banii-de-calamitati~ni5hm2   

Probleme cu justiţia.

În 2009, a fost condamnată cu suspendare pentru vătămare coroporală din culpă. http://ieseanul.gandul.info/iasi/aurica-cobuz-sefa-de-birou-in-cj-condamnata-la-4-luni-de-inchisoare-cu-suspendare-4595830


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

One thought on “Cobuz Aurica (PSD) candidat poziția 8 Camera Deputaților – Iași (2016)

  1. David Zurich

    Am lucrat din noiembrie 2005 pinå in mai 2006 la tibånesti la sc.criscom srl.angajat de cåtre cobuz aurica.ea era adminisrtatorul societåtii.avea teren agricol si fermå zootehnicå de vaci si porci de pe vremea colectivului in fostul C.A.P. tibånesti.cei mai såraci oameni ai satului lucrau la ea.la miroslava acea ditamai vila de pe atunci.fåcea bani bunisori cu un selector de seminte si tratare.mama ei vicu aurica era o femeie de treabå,dar stia de ce nereguli fåcea fiica ei.cu greu i’mi dådea salarul lunar iar ultima datå a tebuit så må cert cu ea in luna mai ca så primesc banii.pe atunci era sefa serviciului de mediu din cadrulC.J.Iasi,condus pe atunci de dl.Fleisher.pt mau multe detalii må puteti contacta pe e mail

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *