Cîtea Vasile (PSD) candidat poziția 4 Camera Deputaților – Iași (2016)

vasile_catea

Afaceri cu statul

Firma care apare în declarația de avere, ”The Red Point” (redenumită ulterior Arwen Professional Services SA ), și la care este consultant management (soție – economist și copii – consultanți IT ) are mai multe contracte desfășurate de-a lungul timpului cu entități publice, de stat.

https://baniitai.info/the-red-point-s-a/  

Firma se află în insolvență.  Aceasta are acționar majoritar pe SOLCANU BOGDAN CONSTANTIN, fiul fostului lider PSD, Ion Solcanu.

http://supervizor.ro/the-red-point-celebra-firma-de-it-a-lui-bogdan-solcanu-a-ajuns-in-insolventa-datoriile-la-stat-depasesc-6-milioane-lei/

http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/firma-lui-solcanu-junior-a-ajuns-in-insolventa–121395.html

Justificarea averii

Probleme cu ANI: vicepreședintelui PSD Iași, Vasile Cîtea, nu-i ies 150.000 de dolari în declarația de avere.

http://www.7est.ro/exclusiv-7est/anchete/item/50764-probleme-cu-ani-vicepresedintelui-psd-iasi-vasile-citea-nu-i-ies-150-000-de-dolari-in-declaratia-de-avere.html


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *