Chiru Gigi Christian (ALDE) candidat poziția 1 Senat – Constanța (2016)

02_chiru_zi_nastere_gigi_chiru

Traseist

ALDE, PNL 2014-2016, copreşedinte al PDL Constanţa pana in 2014

Gigi Christian Chiru a candidat in 2012 la Primăria Constanța din partea Alianței pentru Constanța, în urma protocolului dintre PDL și PNȚCD. El s-a clasat pe locul al doilea, după Radu Mazăre. Fiind condamnat în primă instanță la șase luni de închisoare cu suspendare pentru mită electorală în alegerile locale din 2012, senatorul Chiru a fost suspendat din PNL la începutul  anului 2016. Asadar, senatorul PNL de Constanța, îi părăsește pe liberali si trece in tabara ALDE.

http://www.europafm.ro/constanta-candidati-cu-probleme/

Probleme cu justiția

Urmarit penal de DNA pentru luare de mita, spalare de bani si fals in declaratii, condamnat in 2015 de Înalta Curte de Casație și Justiție la 6 luni cu suspendare pentru mită electorală deoarece a împărțit bonuri valorice medicale populației în cursa electorală pentru Primăria Constanța.

http://www.mediafax.ro/social/senatorul-gigi-chiru-condamnat-la-sase-luni-de-inchisoare-cu-suspendare-pentru-mita-electorala-sentinta-poate-fi-contestata-13979829ț

http://www.mediafax.ro/social/senatorul-gigi-chiru-urmarit-penal-pentru-luare-de-mita-si-spalare-de-bani-13479512


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *