Adrian Popescu

Brandul turistic al Elenei Udrea inghite alti 1,3 milioane de euro. Frunza stilizata va fi inscriptionata pe sepci, tricouri, calendare, geci, ceasuri

Ministerul Turismului si Dezvoltarii Regionale a lasat o licitatie pentru realizarea de obiecte si materiale promotionale in vederea promovarii brandului turistic al Romaniei, deja celebra frunza stilizata cu sloganul „explore the Carpathian garden”. Aproximativ 5,5 milioane de lei (1,3 milioane euro) vor fi cheltuiti pentru achizitionarea de sepci, tricori, geci, agende, ceasuri, calendare.

Potrivit unui anunt postat pe SEAP, Ministerul Turismului intentioneaza sa cumpere obiecte promotionale: 50.000 de pixuri, 10.000 de rucsacuri, 10.000 de sepci, 10.000 de tricouri, 2.000 de agende, 30.000 de insigne metalice, 2.000 de genti laptop, 30.000 de calendare birou si alte 10.000 de calendare de buzunar, 30.000 de pungi de hartie., 10.000 de memory stick – uri, 5.000 de geci, 30.000 de cani, 2.000 lanterne, 2.000 ceasuri birou si 2.000 de ceasuri de perete, 10.000 de umbrele.

Toate obiectele si materialele promotionale vor fi inscriptionate cu elementele de identitate vizuala a brandului de turism.

Termenul limită de livrare a materialelor este 15 noiembrie 2011.

Vezi caietul de sarcini atasat.

Citeste si despre: Elena Udrea, Ministerul Turismului, campanie de promovare, promotie, identitate.


Articole cu aceeasi tema:
Sala Polivalenta de 50 milioane de euro
Indicatoare turistice pentru promovarea Elenei Udrea
Cum a reusit Ministerul Dezvoltarii o contraperformanta europeana. Investitii degeaba in promovarea turismului romanesc


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

3 thoughts on “Brandul turistic al Elenei Udrea inghite alti 1,3 milioane de euro. Frunza stilizata va fi inscriptionata pe sepci, tricouri, calendare, geci, ceasuri

 1. cosmin

  ce treaba are aceasta stire cu anticoruptia?ce cauta aceasta stire intr-un portal de anticoruptie?

  este cineva banuit de coruptie? sau va place sa faceti tot felul de insinuari de tabloid?

  inca 2 articole din astea si o sa ma sterg la fund cu increderea in site-ul asta.

  ps: titlul mi se pare rautacios din start. este brand-ul romaniei nu al elenei udrea.

  Reply
 2. Observator Vasile

  Amice Cosmin, esti vehement si asta in anumite stuatii poate fi bine, iar in altele foarte rau ! Ma refer NUMAI la finalul comentariului tau : Brandul Romaniei este al Romaniei si gata, doar scrie clar pe imaginea sa, dar el a fost ales si promovat puternic exact de catre Elena Udrea, fosta ministru MDRT pana in 2012 ! Trebuie sa multumim lui Dumnezeu ca baba Grapini nu si-a dus pana la capat intentia de a schimba acest reusit brand…bine ca Turismul a scapat de un travestit pe numele sau real Conchita Wurst, bine ca varanului i-a venit ideea ca locul unei agramate e la Bruxelles, nu in teleguvernul Romaniei…iata ca actualul minister face investitii cum trebuie pentru promovarea Romaniei turistice…traim in epoca reclamelor, a cheltuirii banilor acolo unde trebuie si , mai ales, cum trebuie !!!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *