Dorin Tudoran

Boul, vaca și-o păstrugă

Dacă înregistrările ajunse la urechile publicului nu sunt trucate, dl Sebastian Ghiță este un bou și dna Laura Georgescu – o vacă. Un jug partinic pe grumazul ascultătorilor și telespectatorilor fără apartenență politică.

Dacă înregistrările ajunse la urechile publicului sunt trucate, bou este cel care dorește să ne inducă în eroare cum că dl Sebastian Ghiță ar fi un porc, iar vaca – nebună. Un macrameu de compromis, superior unei dantelării olandeze.

Dacă înregistrările ajunse la urechile publicului sunt doar parțial trucate și doar partial autentice, dl Ghiță este doar parțial un bou, dna Georgescu – doar parțial sănătoasă, iar ”inginerul de sunet” – dușman aproape integral al dodecafoniei.

E o boală incurabilă de care suferă și maidanezii – câini rămași fără partid și luați cu picioare-n cur de porci cu partid mereu la putere.

Dacă totul, dar absolut totul, este o invenție, înseamnă că un audiovizual necontrolat integral, dar absolut integral, de mogulul cercetărilor alimentare ar putea să devină, în timpul unei absențe  privative de libertate, o savuroasă contradicție în termeni. Un fel de păstrugă cu șorici – friptura de pui preferată a mondialului Bercea și a abrahamului aferent.

Recomand organelor care vor fi abilitate să cerceteze acest caz de jigodism polifonic să se ghideze în investigațiile lor de filozofia combatantă a dnei Laura Georgescu – Calcă-i, măi, pe gât și zi-le du-te dracu.”/…/ “Calcă-i în puii mei pe gât, că nu suntem datori nimănui în viață. Înțelege românește și du-te ca în brânză în ei! Dă-i dracu!”

Altfel, respectivele organe ar putea fi luate la refec de opinia publică: “Puișori, voi chiar nu înțelegeți românește? Ce puii mei faceți cu fierăstrăul ăla despre care face vorbire dna Georgescu, această Vlad Țepeș al audiovizualului confundat, în chip tragic, cu Ion Rîmaru – “Îmi vine să iau ferăstrăul să-ți tai pe rând membre, bucăți din corp care îți atârnă.”?

Până în acest moment, nu am aflat cu cine vorbea dna Georgescu, când a fost înregistrată. Nici n-aveam cum să aflăm, fiindcă dna Georgescu vorbea singură: dimineața spunea, cu voce prea tare, Tatăl nostru, iar seara, cu voce și mai tare, Înger, îngerașul meu. Cum să eliberezi din funcție un om, doar pentru că e un drept-credincios? CEDO ne-ar arunca în Iad, pentru o asemenea nedreptate.

P. S. Despre dl Georgică Severin nu poci să mă esprim, fiindcă dânsul e mare mahăr la Cultură și, fără cultură, unde puii mei am ajunge? La coada vacii? În jugul boului? Sau la vorbitorul pușcăriei, ca să ne prindem, în sfârșit, cine e păstruga și cât de gros e șoricul lui/ei?

text preluat de pe www.dorintudoran.com


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *