Axinte Vasile (PSD) candidat poziția 6 Camera Deputaților – Iași (2016)

vasile_axinte

Incompatibilitate

Presa locală a relatat despre Vasile Axinte, viceprimar al municipiului Paşcani în perioada 2012 -2016, că s-ar fi aflat în două situații de incompatibilitate, verificate de inspectorii Agenției Naționale de Integritate. Prima este datorată facturii prin care societatea Romelada SRL, la care Axinte este acționar, a livrat Primăriei bonuri de carburant. A doua a fost rezolvată între timp.

http://newspascani.com/index.php/naional/stiri-nationale/politica/22192-pantazi-vrea-sa-l-recompenseze-pe-axinte-cu-un-post-de-deputat-dar-fostul-viceprimar-are-probleme-cu-agentia-nationala-de-integritate   

Averea

Construirea a două vile aflate pe numele membrilor familiei a fost în atenția presei:   http://cristina-scacun.blogspot.ro/2015/08/si-marii-afaceristi-din-iasi-ar-fi.html http://www.bzi.ro/link-511899


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *