Aurel Căciulă (PSD) candidat poziția 4 Camera Deputaților – Vaslui (2016)

aurel-caciulaAfaceri și nereguli

”Afaceristul huşean Aurel Căciulă este implicat într-un tun imobiliar de aproape 100.000 de euro. El s-ar fi folosit în suveica imobiliară, de firma la care este acţionar majoritar, Vasea SRL, dar şi de funcţionari din Primărie.”

https://ziaruldeinvestigatii.ro/blog/posts/speculatii-la-husi-cu-stafie-si-caciula

”Aurel Căciulă a ţinut capul de afiş al unui uriaş scandal în 2013, când opt familii au rămas pe drumuri după ce apartamentele în care locuiau, ce aparţineau unui imobil construit de firma lui Aurel Căciulă, au fost mistuite într-un incendiu. ”

http://adevarul.ro/locale/vaslui/controversatul-om-afaceri-aurel-caciula-noulviceprimar-municipiului-husi-1_54246c950d133766a86d9f91/index.html

Despre incendiu și expertiza tehnică, aici http://vasluion.ro/misterele-husului-caciula-e-vinovat/


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *