Lucian Davidescu

Atenție la Ion, e un impostor pus pe furat!

E cât casa măgăreața cu Ion, care arată fix ca o schemă clasică de furăciune securistică.

Pe calapodul Ghiță / eRomânia, în „aiti” este potențial de a înghiți sute de milioane pe nimeni-nu-știe-ce, că nu-i ca asfaltul pe care după un an îl vede toată lumea că s-a crăpat.

Și e destul de ușor de vândut politic, că nici un prostălău natural nu vrea să fie el ăla care a refuzat oportunitatea „inteligenței artificiale”.

Deci nu doar că Ion o butaforie sinistră, fără nici o legătură cu subiectul AI (cel mult cu design-ul, marketing-ul și pr-ul), este și un viitor sac fără fund.

„Instituțiile” care contribuie „benevol” sunt la rândul lor puse doar ca să ia ochii, de fapt proiectul e făcut de o încrengătură de conflicte de interese public-privată, cu damf de escrocherii „cripto”.

Din fericire, lansarea a picat prost, foarte prost… cu cât mai lustruită a fost butaforia cu oglindă, cu atât mai limpede le-a fost oamenilor că toată treaba e o găunoșenie.

Iar dacă se bagă și procurorii pe fir, Ion are șanse bune să devină primul AI din lume care merge la pușcărie.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

One thought on “Atenție la Ion, e un impostor pus pe furat!

  1. Codruta

    Pai… da detalii!
    Ca din textul acesta, eu n-am inteles nimi ! Cum „fura”? ce face? care e chichirezu’?

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *