Simona Popescu

Arestari in cazul "Bani pentru PDL" de la Timisoara

Magistraţii Curţii de Apel Timişoara au decis astazi arestarea preventivă pentru 29 de zile a fostului secretar executiv al PDL Timiş, Vasile Medeşan, şi menţinerea deciziei de arestare preventivă dată de Tribunalul Timiş în cazul sefului ITM Timiş, Cornelia Corescu. Timp de aproape două ore, trei avocaţi au pledat pentru judecarea în libertate a Corneliei Corescu, iar avocatul lui Vasile Medeşan a sustinut că nici acesta nu poate influenţa martorii, deoarece s-a autosuspendat din funcţia de secretar executiv al PDL Timiş.

Pe data de 15 septembrie, şefa Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiş, Cornelia Corescu, a fost acuzată de procurorii DNA Timişoara de trafic de influenţă şi instigare la fals intelectual după ce l-ar fi trimis pe Aurel Grindiş, secretar executiv al PDL Variaş şi asociat la firma SC Relu şi Andreea SRL, să doneze 10.000 de lei la partid pentru a scăpa de o amendă dată de inspectorii de muncă. În acest caz, secretarul executiv al PDL Timiş, Vasile Medeşan este acuzat de trafic de influenţă.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *