Angel Tîlvăr (PSD) candidat poziția 1 Camera Deputaților – Vrancea (2016)

tilvarangelNepotism

Deputatul este fiul colonelului de Securitate Radu Petre Tilvar, ofiter C.I. in cadrul Inspectoratului Ministerului de Interne al judetului Vrancea.

Daniela Negulescu, sora lui Tilvar, este consilier superior al CJ Vrancea, iar Traian Negulescu, sotul acesteia,este director executiv al Directiei Judetene pentru Cultura si Patrimoniul National, dar si fost consilier al lui Marian Oprisan,Presedintele CJ Vrancea.

Avere

In 2008, Tilvar detinea impreuna cu sotia lui, profesor la Colegiul „Gheorghe Asachi” din Focsani, un apartament,doua autoturisme si active financiare la cateva banci. In anul urmator, sotia deputatului devine unic asociat al firmei proaspat infiintate Matirol Ag SRL din Marasesti, iar Tilvar Angel achizitioneaza o barca de pescuit Laguna. Tot in 2009, famila Tilvar cumpara un teren extravilan cu 20.000 euro,il vinde cu doar 400 lei, dar in 2010 deputatul precizeaza ca a achizitionat terenul cu 5600 euro si a gresit cand a declarat o valoare mai mare.

In declaratia de avere din 2011, sotii Tilvar nu au apartament, casa de locuit sau terenuri,  detin doar doua autoturisme, barca si active financiare. Venitul familiei consta in indemnizatia de deputat, cei 213 lei al lui Tilvar Angel, proveniti din activitatea de cadru didactic la Universitatea “Gheorghe Baritiu”, la care se adauga salariul de profesor al sotiei.

Din 2014, Tilvar Anca devine inspector la Consiliul Concurentei din Focsani si continua sa predea la Colegiul „Gheorghe Asachi”. In 2015, Tilvar nu detine in proprietate casa de locuit, apartament sau teren, ii raman in posesie cele doua masini, barca Laguna si activele. Sotia sa este tot inspector la Consiliul Concurentei, dar in Bucuresti, iar la colegiul din Focsani are doar activitati didactice.

Firma Matirol AG SRL din Marasesti, infiintata in 2009, nu este mentionata in nicio declaratie de avere sau de interese ale sotiei deputatului, desi Tilvar Angel precizeaza ca Tilvar Anca este asociat unic. Averea deputatului este sub forma de conturi in banca si active la firma sotiei sale.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *