Alexe Costel (PNL) candidat poziția 3 Camera Deputaților – Iași (2016)

alexe_costel

Afaceri cu statul

Presa locală scrie despre ”Prieteni buni din copilărie, la Adjud, împărțind aceeași casă, colegi de serviciu și la Cadastru, Costel Alexe și finul său, Ionel Panainte, au crescut lângă ei un om de succes: mezinul Aurel Panainte. Firma s-a înființat în februarie 2012, iar în iulie primea 220.000 de lei prin încredințare directă. Profitul declarat a fost de 110.000 de lei, iar SRL-ul Lenuței Panainte n-avea niciun angajat. În aprilie 2015, tot prietenii lui Costel Alexe mai primesc 440.000 de lei de la DJTS, prin atribuire directă. ”

http://www.7est.ro/exclusiv-7est/anchete/item/42318-exclusiv-norocosii-prietenii-lui-costel-alexe-lansati-in-viata-pe-banii-djts-text-integral.html     

http://www.7est.ro/actualitate/social/item/47488-exclusiv-deputatul-pnl-costel-alexe-si-a-lipit-toate-ventuzele-de-banii-publici.html


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *