Sprijină România Curată! Direcționează 2% din impozitul pe venit. Descarcă ACUM formularul disponibil online

Site-ul România Curată este cel mai important și mai citit portal al societății civile din România. Împreună am schimbat multe lucruri în 2014-2015 și împreună putem schimba și mai multe în 2016 și în anii care urmează. Inițiat și coordonat de SAR, România Curată este un proiect al tuturor cetățenilor români care se implică civic. Acum poți susține direct acest proiect și din punct de vedere financiar, fără niciun cost suplimentar pentru tine!

2lasutaPotrivit prevederilor legale, orice contribuabil persoană fizică poate direcţiona 2% din impozitul pe venit plătit statului către o organizaţie guvernamentală. Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau o donaţie, ci un sprijin simbolic ce nu implică niciun cost suplimentar, pe care orice cetăţean îl poate redirecţiona către ONG-ul a cărei activitate o susţine.

Ce trebuie să fac pentru a direcţiona 2% din impozitul meu pe venit către România Curată (proiect al Societatii Academice din România)?

Descarcaţi Formularul 230 (click aici) dacă în anul 2015 aţi realizat venituri din salarii şi asimilate acestora

Descarcaţi Formularul 200 (click aici) dacă în anul 2015 aţi obţinut venituri din alte surse (activităţi independente, cedarea folosinţei bunurilor, profesii liberale, drepturi de proprietate intelectuală etc.)

1. Completaţi unul dintre aceste formulare, de mână, cu majuscule şi apoi semnaţi-l.

2. Completaţi în cadrul rubricii „Susţinerea unei entităţi nonprofit/unităţi de cult” următoarele date:

Societatea Academică din România

Cod de Identificare fiscală: 8370459

Cont Bancar (IBAN) deschis special pentru contribuția voastră la România Curată:

RO 27 INGB 0001 0001 2304 8918 (În formularul pe care îl veţi descărca deja aceste date sunt completate)

3. Depuneţi formularul la oficiul poştal, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire sau la Administraţia Finanţelor Publice de care aparţineţi sau veniţi cu el la sediul nostru şi îl vom expedia noi.

Dacă doriţi să sprijiniţi şi mai mult cauza noastră, puteţi colecta formulare de la colegii de serviciu, prieteni, familie etc, urmând ca un reprezentant SAR să se prezinte la sediul dumneavoastră pentru a le colecta şi a le depune la administraţiile financiare aferente.

ÎMPREUNĂ SUNTEM MAI PUTERNICI ȘI PUTEM SCHIMBA ROMÂNIA!

lant viu daniel vrabioiu palatul parlamentului


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *