Indicatori calitativi și cantitativi monitorizați:

  • educație: (1) acordarea și cuantumul burselor pentru elevi, (2) asigurarea pazei unităților de învățământ, (3) sumele alocate pentru pentru investiții, reparații și consolidări, (4) existența și gradul de dotare a cabinetelor medicale și stomatologice școlare, (5) accesibilitatea pentru persoanele cu dizabilități.
  • transport public: (1) accesibilitate teritorială, (2) capacitate, (3) parc auto, (4) deservire metropolitană, (5) asigurarea subvențiilor și accesului pentru grupurile vulnerabile.
  • gestionarea deșeurilor: (1) colectarea selectivă și separată, (2) reutilizare și reciclare, (3) implementarea mecanismului “plătește pentru cât arunci”, (4) existența unor soluții de colectare a DEEE și DBA, textile, mobile și construcții industriale, (5) informarea populației, (6) existența pubelelor de colectare separată în unități școlare, (7) stațiile de depozitare, de sortare și capacitatea acestora.

 

 

 

⏳ 🧐

Harta indicatorilor...

Loading
Legendă
min
 
max

Proiectul este derulat de Societatea Academică din România, în parteneriat cu Asociația Act For Tomorrow și Vellenes Fellesorganisasjon și beneficiază de o finanțare în valoare de 249.989 euro, prin programul Active Citizens Fund România – finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la activecitizensfund.ro