Adrian Popescu

Tudorel își caută PR-ist rezistent la stres, așteaptă CV-uri repede, până mâine

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, care va prezenta azi un raport privind activitatea managerială la DNA, în contextul așteptărilor că va formula o propunere și în cazul tocmai a declanșat procedura de demitere a procurorului-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, vrea să angajeze rapid un specialist în comunicare și relații publice, care să aibă o „capacitate sporită de comunicare în gestionarea situațiilor de conflict sau criză, ca și rezistență mare la stres”, scrie profit.ro. Ministerul așteaptă CV-uri până cel târziu vineri, 23 februarie, la adresa cabinet.ministru@just.ro. De asemenea, este scos la concurs un post de consilier specialist în tehnologia informației și comunicații, cu abilități similare. Anunțul pentru cele două posturi a fost postat pe site-ul Ministerului Justiției pe 9 februarie.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

One thought on “Tudorel își caută PR-ist rezistent la stres, așteaptă CV-uri repede, până mâine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *