Romania Curată

Testele ADN confirmă: decedatul era chiar Dan Condrea, patronul Hexi Pharma

”Șoferul care a decedat în accidentul care a avut loc la data de 22 mai, în Corbeanca, este Dan Condrea”, se arată într-un comunicat al Parchetului General de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) remis presei astăzi (marți). În același comunicat, procurorii arată că maşina patronului Hexi Pharma a făcut 13 deplasări pe acelaşi traseu în seara respectivă.

„Urmele de culoare brun roşcat şi ţesut descoperite pe elementele de caroserie, cu prilejul cercetărilor la faţa locului, prezintă un profil genetic identic cu probele biologice prelevate de la cadavru. Profilul genetic respectiv aparţine unui bărbat care este tatăl biologic al minorului C.D., cu indice de paternitate 5.580.000”, precizează comunicatul Parchetului General.

De asemenea, se mai precizează că „autoturismul implicat în accidentul mai sus menţionat a fost surprins de o cameră de supraveghere stradală amplasată în Buftea, efectuând mai multe deplasări pe traseul Buftea – Corbeanca, tur şi retur, însumând 13 deplasări în intervalul orar 17:31 – 18:38, ultima deplasare fiind dinspre Buftea spre Corbeanca”.

***

Dan Condrea și-a pierdut viața duminică, 22 mai, cu o zi înainte de a ajunge să fie audiat de procurori în dosarul legat de săvârșirea infracțiunilor de zădărnicire a combaterii bolilor şi înşelăciune. În același dosar, Flori Dinu, directorul general al Hexi Pharma, este cercetată în arest la domiciliu, fiind acuzată de 99 de infracţiuni de înşelăciune în formă continuată, 29 de infracţiuni de înşelăciune şi participaţie improprie la zădărnicirea combaterii bolilor. În cauză a fost începută urmărirea penală şi faţă de Mihai Leva, şef de producţie la Hexi Pharma, pentru complicitate la participaţie improprie la infracţiunea de zădărnicirea combaterii bolilor, în formă continuată, acesta fiind cercetat sub control judiciar.

Momentan procurorii nu fac cercetări legate de modul în care Hexi Pharma a câştigat contractele cu spitalele de stat, verificările pe partea de achiziţii publice fiind făcute de Corpul de Control al primului-ministru.

 


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

3 thoughts on “Testele ADN confirmă: decedatul era chiar Dan Condrea, patronul Hexi Pharma

 1. octavian

  :)))))))) asta o zic aceleasi autoritati care incearca cu toate fortele posibile sa musamalizeze genocidul din sanatate!

  Reply
 2. eu

  Incadrarea aceasta „înşelăciune şi participaţie improprie la zădărnicirea combaterii bolilor”, este disimularea implicarii directe a autoritatilor in aceasta „afacere”, unde au murit zeci de mii de romani, poate sute de mii. Cum poti sa faci o astfel de incadrare, care sa excluda din start coruptia la nivel inalt ?
  Statul roman a omorat cu buna stiinta romani!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *