Romania Curată

SOLIDARITATE. Pelerinaj cu lumânări, flori, mesaje de adio și o imensă durere în fața clubului Colectiv (galerie FOTO)

Lumânări, flori, mesaje de adio și o imensă durere tăcută. Sute de persoane, îndeosebi tineri au trecut și trec în continuare prin fața clubului Colectiv, unde 27 de persoane și-au pierdut viața azi noapte și alte aproape 200 au fost rănite grav în urma unui incendiu.

***

Citește și:

De ce ne mor tinerii în Colectiv

Destinul Colectiv al românilor

Tragedia din clubul Colectiv, cu 27 de morţi şi aproape 200 de răniţi. Piedone spune că existau toate autorizaţiile de funcţionare, Arafat îl contrazice. DOLIU NAŢIONAL

colectiv 1 colectiv 2 colectiv 3 colectiv 4 colectiv 5 colectiv 6 colectiv 7 colectiv 8 colectiv 9 colectiv 10 colectiv 11 colectiv 12 colectiv 14 colectiv 15 colectiv 16 colectiv 17 colectiv 18

Foto: Florin Eșanu/ România Curată


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *