Romania Curată

Se caută șef la ANI. Știți o persoană cu integritate și coloană vertebrală în România? Așteptăm propuneri. Pe bune

Consiliul Național de Integritate (CNI) a anunțat, astăzi (marți, 30 iunie), declanșarea procedurii de selecție a președintelui Agenției Naționale de Integritate (ANI). Dosarele de candidatură pot fi depuse până la data de 22 iulie. Funcția a rămasă vacantă după ce fostul șef, Horia Georgescu, a fost obligat să demisioneze în urma arestării preventive în dosarul ANRP.

„În conformitate cu prevederile art. 20, alin. 1 din Legea nr. 144/ 2007, republicată, cu modificările și completările ulterioare, privind înființarea, organizarea și funcționarea Agenției Naționale de Integritate, CNI anunță declanșarea procedurii de selecție a președintelui Agenției Naționale de Integritate”, se arată într-un comunicat al CNI, transmis presei.

Concursul pentru ocuparea funcţiei de președinte al Agenţiei Naţionale de Integritate constă într-o probă scrisă şi în susţinerea interviului, astfel:

– Proba scrisă se susţine în ziua de luni, 24 august 2015, ora 1200, la sediul Agenţiei Naţionale de Integritate;

–  Susținerea interviului va avea loc în ziua de vineri, 11 septembrie 2015, ora 1100, la sediul Agenţiei Naţionale de Integritate.

„Dosarele de candidatură se depun până la data de 22 iulie 2015, de luni până vineri, între orele 9,00 — 16,30, la sediul Agenției Naționale de Integritate, situat în Bulevardul Lascăr Catargiu nr. 15, sector 1, București. Acestea vor conține documentele prevăzute la art. 12 din Regulamentul de desfășurare a concursului sau examenului pentru ocuparea funcțiilor de președinte și/ sau vicepreședinte ai Agenției Naționale de Integritate, aprobat prin Hotărârea C.N.I. nr. 2/ 2007. Planurile de management pe baza cărora se vor susține interviurile se depun la sediul Agenției, în aceleași condiții ca dosarele de candidatură, începând cu data de 24 iulie 2015, până pe data de 14 august 2015, între orele 8,30 — 16,30”, se spune în comunicat.

***

PROPUNE UN ȘEF LA ANI! Hai să nu-i mai lăsăm să pună șef la ANI o persoană care să compromită instituția. Știi un polițist cu reptație bună? Cunoști un inspector de la APC care s-a distins? Propune-l pentru șefia ANI


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

4 thoughts on “Se caută șef la ANI. Știți o persoană cu integritate și coloană vertebrală în România? Așteptăm propuneri. Pe bune

 1. maria

  OVIDIU BUDUSAN-avocat ( nu stiu daca ar accepta deoarece a avut o experienta neplacuta cu PNA/DNA)

  Reply
 2. Ilie

  In timp, singura persoana care a avut coloana vertebrala din mediul politic a fost MONA MUSCA

  Reply
 3. Mihaela Cartis

  Dan Antonescu

  Data şi locul naşterii: 10 octombrie 1958, Bucureşti

  Studiile:

  A absolvit Liceul Industrial „23 August“, din Bucureşti, în 1976.

  A urmat cursurile Facultăţii de Drept din cadrul Academiei de Poliţie Bucureşti.

  Este specializat în „Criminologie“ şi „Medicină legală“, la Universitatea Bucureşti, şi a absolvit masterul de „Managementul instituţiilor publice“, la Universitatea din Craiova.

  Cariera:

  În 1987, intră în Miliţia Economică.

  În 1990, este transferat, mai întâi, la departamentul „Judiciar“, apoi, în acelaşi an, la secţia „Omoruri“, unde avea să rămână până în 2007.

  Între 2007 şi 2009 este director adjunct al Direcţiei „Operaţiuni Speciale“, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

  Din 2010, este realizatorul emisiunii „Investigatorii“, difuzate de postul Realitatea TV.

  Locuieşte în: Bucureşti ://adevarul.ro/news/societate/dan-antonescu-fostul-sef-omoruri-violatorii-pedofilii-nu-omoara-distrug-spiritAsta-e-raul-1_54789399a0eb96501e2c18b3/index.html

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *