Romania Curată

Precizare privind nominalizarea Cristinei Guseth pentru funcția de ministru al Justiției

Alianța pentru o Românie Curată (ARC) nu a propus și susținut candidatura Cristinei Guseth pentru funcția de ministru al Justiției. Ca și la întâlnirea de vineri, 4 noiembrie, organizată de Administrația Prezidențială, fiecare membru ARC a decis în nume propriu dacă să accepte sau nu invitațiile prezidențiale. Tocmai pentru că rapoartele Freedom House, în marea lor majoritate, au fost și sunt scrise de autori ai Societății Academice din România, o asemenea propunere pentru acest post nu ar fi putut veni de la noi, unde faptul că d-na Guseth este manager, și nu expert, era cunoscut.

Societatea Academică din România


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

4 thoughts on “Precizare privind nominalizarea Cristinei Guseth pentru funcția de ministru al Justiției

 1. alex

  Cristina Guseth cred cu tarie acum ca era singurul civil din aceasta comedie politic macabra numita guvernul ciolos.

  Reply
  • Spânu

   Probabil, pacat insa ca nu a sesizat ridicolul in care fu afundata fara voie (sper!). Pot fi cel mai bun specialist in filosofie, daca insa vrea cineva sa ma puna sef la culte, fac pasul in spate…
   A fi seful justitiei fara studii in domeniu te face la fel de inadecvat ca orice politician atuncat in postul asta, chiar daca nu esti politician- parerea mea.

   Reply
 2. radu

  alex, daca era asa nu o vota onor comisia juridica dupa ce daduse acel rateu. Ciolos a retras-o, ca trecuse. Si eurocratii lui Ciolos nu sunt ofiteri- aia veniti d ela BXL. In rest, ai tu dreptate.

  Reply
 3. Moisi Petruta

  Eu, una, am ajuns sa cerd ca s-a votat in bataie de joc; oricum nu-I va sustine nimeni in demersurile lor, iar partidele politice au trimis un mesaj clar. Cum am fost profesoara multi ani, urmarind discutiile, dezbaterile, etc, am avut convingerea ca repetentii clasei au pus conditii celor care , poate, chiar vor sa scoata tara din impas.
  Noi, ceilalti, sa speram ca vom reusi!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *