Romania Curată

Polițistul Godină și-a lansat cartea ”Flash-uri din sens opus” în prezența premierului

”Mi-am propus să aduc o schimbare Poliţiei Române şi în mentalitatea civililor. Să privească altfel poliţiştii”, a declarat Marian Godină, care și-a lansat miercuri, la Biblioteca Centrală Universitară ”Carol I” cartea ”Flash-uri din sens opus”.

La eveniment a participat și premierul Dacian Cioloș care a declarat că polițistul Godină ar trebui să fie un exemplu pentru Poliție și are întregul sprijin al Guvernului.

„Am evitat să vin pentru că este momentul dânsului şi nu vreau să rămână cineva cu impresia că premierul vrea să îşi asocieze imaginea cu un om de succes şi cu un om care-i apropiat de societate (…) Am decis, totuşi, să vin ca să fie foarte clar şi pentru dânsul şi pentru alţii că acest gen de comportament civic, autentic, chiar şi într-o instituţie însărcinată cu ordinea publică, are toată susţinerea Guvernului şi are toată susţinerea mea” a spus premierul.

 

Cartea lui Marian Godină s-a vândut în peste 20.000 de exemplare, chiar înainte de a fi lansată oficial.

„Sincer nu mă aşteptam, chiar nu mă aşteptam. Mă simt deosebit, este o onoare pentru mine. Chiar nu mă aşteptam să fie atât de vândută această carte. Probabil va intra în topul celor mai vândute cărţi din acest an şi mă face să mă simt foarte bine şi mândru (…) Am de gând să scriu o carte pentru copii, pentru că îmi place foarte mult relaţia dintre copii şi poliţişti. Ei sunt singurii care ne admiră şi ne privesc cu entuziasm”, a declarat Marian Godină.

Marian Godină a mai declarat că şi-a propus să schimbe imaginea poliţiei.

”Mi-am propus să schimb, să aduc o schimbare Poliţiei Române, cât şi în mentalitatea civililor, să privească altfel poliţiştii, aşa cum merităm şi să nu uităm că noi suntem de fapt voi cu uniformă. Suntem oameni normali şi noi”, a spus Godină.

 


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

One thought on “Polițistul Godină și-a lansat cartea ”Flash-uri din sens opus” în prezența premierului

  1. Valeriu

    Așa, ca fapt divers, cartea mi-a venit, surprinzător, prin Emag, deși o comandasem cu livrarea prin poștă. Felicit editura pentru schimbarea in logistică, altfel am fi constatat ca după ce a blocat timesnewroman.ro si site-ul sindicatului polițiștilor, Godină ar fi blocat si Poșta Română.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *