Marin Nicolae (PSD) candidat poziția 2 Senat – Galați (2016)

lthmarinnicolaeTraseist

Este senator PSD din 2012, dar a fost ales pe listele PP-DD, partid in care a ocupat functia de secretar executiv al organizatiei judetene pana in 2013. A fost primar in Pechea, judetul  Galati din 2012, dupa ce fusese consilier din partea PC pana in acelasi an.

http://www.senat.ro/FisaSenator.aspx?ParlamentarID=8a9b2972-439e-46f8-ad5f-756944700bc8

Avere

Conform declaratiei de avere din 2012,sotia senatorului a devenit administrator in locul lui la una dintre firmele familiei, desi este agent de asigurari. Astfel, Alina Marin a castigat mai mult cu 3000 lei ca sotul ei. Tot in 2012, Nicolae Marin acordă împrumuturi în nume personal catre firmele familiei, una este cea ale caror actiuni le-a cedat sotiei sale, iar la cea de-a doua detine 40% din actiuni.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *