Romania Curată

Clotilde Armand: ”Dacă ar avea o minină decență, domnul Dragnea ar trebui să înceteze să-i mai dea lecții de bună-guvernare lui Dacian Cioloș!”

Într-o postare pe Facebook, Clotilde Armand a criticat atacurile lansate de Liviu Dragnea la adresa lui Dacian Cioloș pe tema guvernării.

”Înţeleg că domnul Liviu Dragnea îl critică pe Dacian Cioloş pentru calitatea actului de guvernare şi pentru modul în care şi-a format echipa. Ce nu înţeleg însă este ce mai caută domnul Dragnea în viaţa publică după ce a fost condamnat pentru fraudarea votului la referendumul din 2012 şi este urmărit penal într-un nou dosar pentru abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual, pentru că ar fi folosit bani publici pentru a plăti angajaţi ai PSD. Aşa ceva este inadmisibil într-o ţară democratică şi membră a Uniunii Europene.

Dacă ar avea o minimă urmă de decenţă, domnul Dragnea ar trebui să se retragă din fruntea PSD şi să înceteze a mai da lecţii de bună-guvernare lui Dacian Cioloş, probabil cel mai onest, competent şi bine-intenţionat prim-ministru pe care l-a avut România în ultimii 25 de ani. Domnul Dragnea este un latifundiar de Teleorman care are pretenţia de a conduce cel mai mare partid „de stânga” al ţării şi care se visează premier, dacă nu chiar preşedinte al României. Despre competenţele sale administrative stă mărturie faptul că judeţul Teleorman rămâne printre cele mai sărăce judeţe din România, după 16 ani de conducere neîntreruptă de către PSD, dintre care 12 ani cu domnul Dragnea în poziţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.

În schimb, în acest interval domnul Dragnea a devenit unul dintre cei mai bogaţi politicieni ai României. Desigur, nu mă îndoiesc că această avere a fost strânsă din salariul de la stat al domnului Dragnea.
Un vot pentru USB/USR la alegerile parlamentare din acest an va însemna totodată un vot pentru dispariţia din viaţa publică a unor personaje sinistre precum Liviu Dragnea”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

One thought on “Clotilde Armand: ”Dacă ar avea o minină decență, domnul Dragnea ar trebui să înceteze să-i mai dea lecții de bună-guvernare lui Dacian Cioloș!”

  1. taunul77

    Adevarul e ca Dragnea musteste de competenta. Dupa ce a facut din Teleorman unul dintre cele mai „prospere” judete din Romanica, i-a iesit si chestia cu regionalizarea cat a fost ministru ….

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *