Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

4 thoughts on “VOTUL PENTRU ROSIA MONTANA – LISTA NEAGRA, LISTA ALBA

 1. Georgian

  Pe mine nu ma reprezinta. Dar pe idiotii mei de vecini poate ca da. Locuiesc intr-o zona fosta miniera si oamenii au nostalgii ciudate.

  Reply
 2. Nick John

  Nu mă reprezintă această clasa politică care fiind una coruptă, plină de lingăi de profesie: aici au votat după interesul lor personal si/sau de partid. Oare unde e lista cu cine/cum au votat in cazul ANI și DNA.

  Reply
 3. adrian

  Nu e nevoie de lista neagra pentru votul cu imunitatea, au votat toti uslasii, minus Hrebenciuc si inca 3, atit.

  Reply
 4. aura

  Nu ma reprezentau nici inainte de votarea acestei legi. Sa ne reamintim cit de lipsit de reprezentativitate este actualul parlament, in care vreo jumatate dintre „alesi” si-au cistigat mandatul in urma unui joc electoral tip „pacanele”. Niste indivizi carora o lege strimba le-a asigurat fotoliul prin redistribuire, desi electoratul nu le-a dat mandat sa il ocupe. Asadar, ei se reprezinta pe sine, sau cel mult partidul din care fac parte. Nici acum nu-mi explic cum de CCR a dat unda verde legii electorale actuale, una dintre mai nocive legi de dupa 1989.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *