Vasile Varga (PNL) candidat poziția 2 Camera Deputaților – Brăila (2016)

vargavasileAfaceri cu statul

Preşedinte al comisiei de concesionări a primăriei Brăila,Vasile Varga votează contractele de concesiune pe care, înainte le avizează la cabinetul său notarial.

Fiul acestuia, Varga Vasile Constantin, este consilier judetean Braila din 2016 si notar la acelasi cabinet.

Numele lui Vasile Varga apare în diverse cazuri de persoane înşelate de cămătari, care şi-au pierdut casele după ce au semnat acte la cabinetul său notarial, în retrocedări de imobile dubioase şi relaţii cu un anume Cornel Cloşca, om de afaceri brăilean. Acesta din urma a preluat clădiri, terenuri şi imobile retrocedate în zona centrală a oraşului, una dintre afacerile imobiliare(făcute prin cabinetul notarial al liberalului Varga)  este cercetată de poliţişti şi procurori, vizează modul în care Piaţa Concordia din centrul Brăilei a fost retrocedată apoi a ajuns în posesia lui Cloşca. In calitate de preşedinte al comisiei de concesionări a primăriei Brăila,Vasile Varga votează într-o veselie contractele de concesiune pe care, înainte le avizează la cabinetul său notarial, incompatibilitate de care a fost acuzat de directoarea pieţelor din Brăila, Simona Drăghicescu. Varga, care are cabinetul notarial vis-a-vis de Tribunalul Brăila, are obiceiul de a fila ziariştii incomozi cu pisicuţi. Intr-o convorbire telefonica cu directorul ziarului Infobraila, deputatul PNL Vasile Varga a rabufnit si i-a spus, ca sa stie, ca i-a facut cateva poze in mai multe ipostaze, „iar cand o fi” le va scoate pe internet! „Acum am si eu trei pisici care te urmaresc peste tot, ca sa stii! Trei pisicuti care iti fac ei poze peste tot. Stie (corect este stiu – n.r.) sa faca regie, sa puna pe masa si-un Johnnie Walker sa-l film… aranjeze!”, a spus deputatul PNL Vasile Varga.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *