Romania Curată

Un timișorean îl ia la rost pe primarul Robu: sunteți mulțumit de serviciile prestate în folosul cetățenilor orașului?

Un cetățean din Timișoara, Mihai Muntean, încearcă să sesizeze curățenia precară a pistelor de biciclete din Timișoara încă de anul trecut. Sunt vizate în special zonele Stadionului, Podeanu și Liviu Rebreanu.

Astăzi, același domn ne-a scris și are o serie de întrebări publice către primarul Robu, chestiuni pe care le vom adresa în scris Primăriei Timișoara prin aplicația Ia Statul La Întrebări:

Eu personal nu observ nici o imbunatatire, ci doar o agravare si cronicizare a situatiei. Impozitele si taxele au crescut, contrar promisiunilor dvs., dar calitatea serviciilor cu siguranta nu. In ultimul an, Timisoara nu a avut operator de salubitate stradala. Ce s-a facut cu banii economisiti in acest mod?

Către Societatea de Drumuri Timișoara: Se poate amenaja o parcare in zona? In proprietatea cui este terenul din vecinatatea pistei de biciclete? Care este planul urbanistic din zona? Este prevazut un ogor cu noroi in mijlocul orasului?

Către IPJ Timiș: Aveti vreo evidenta cate amenzi au fost date soferilor pentru murdarirea pistei de biciclete si a carosabilului din zona? Dar taximetristilor prezenti la meeting in luna februarie?

Şi tu poţi adresa întrebări către instituțiile publice din orașul tău, primării, școli, licee, universități, regii autonome, aflând cum sunt cheltuiți banii pe care-i plătești statului prin impozite și taxe! Tu ne spui ce vrei să afli și de la ce instituție anume, iar noi trimitem și urmărim cererea pentru tine! Folosește aplicația!


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

2 thoughts on “Un timișorean îl ia la rost pe primarul Robu: sunteți mulțumit de serviciile prestate în folosul cetățenilor orașului?

  1. Occident coclit

    Nu știu de ce-l luați la refec pe Robu. E un om plin de calități: cântă la ghitară, joacă fotbal, stă în primul rând la concertele de jazz, promite metrou. Că mai are mici defecte (sistemul de transport în comun are pe multe linii aceleași orare pe care le aveau autobuzele „cu rachete” de pe vremea lui Ceaușescu, copacii sunt tăiați de parc-a scăpat un țăran beat cu drujba-ntre ei, deszăpezirea se face centralizat – prin încălzirea vremii, sistemul de selectare a gunoiului de la Ghizela e setat să pornească numai dacă-i vreo cameră de filmat prin preajmă, putoarea de la fabrica de cauciucuri îmbălsămează noaptea jumate de oraș etc.), dar cine n-are? Asta cu bicicletele e o glumă proastă: doar săracii, copiii, nebunii și sinucigașii merg cu bicicleta în Timișoara. Cum să te fălești cu bicicleta?

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *