Mihai Goțiu

Tudose, cu ”gura apă după un pic de aur și cianură”. Reacția MindBomb. BONUS: Insectar Roșia Montană 2006-2014 (FOTO)

”Noului ministru al Economiei și Turismului (sic!), Mihai Hagi Tudose, îi lasă gura apă după un pic de aur și cianură de la Roșia Montană chiar dacă recunoaște că cianura nu e bună”, se arată într-un mesaj de pe Facebook al grupului de acțiune socială MindBomb. Mesajul însoțește un afiș dedicat special de cei de la MindBomb noului ministru al Economiei și un citat din Delavrancea:

”Se văzu topind, el, cu mâna lui, bulgări de aur, turnându-i în strachină și sorbindu-i cu lingura. Moartea să aibă coasă de aur, el și-ar înfige amândouă mâinele în tăișul ei!”

Hagi-Tudose, Barbu Ștefănescu-Delavrancea

Reacția MindBomb vine după ce Mihai Tudose a declarat, în timpul audierilor din Parlament, că unul dintre obiectivele prioritare ale mandatului său de ministru va fi elaborarea unei noi legi a minelor, prin care să fie reglementată și exploatarea de la Roșia Montană (DETALII AICI).

hagi tudose lat

MindBomb este un grup de acțiune socială format la Cluj la începutul anilor 2000 din artiști plastici, designeri, arhitecți și scriitori, cărora li s-au alăturat ulterior și activiști civici. Principalul mod de acțiune al grupului este afișul social. Tema Roșia Montană s-a regăsit în multe dintre campaniile MindBomb, pe lista celor vizați figurând Traian Băsescu, Călin Popescu Tăriceanu, Sulfina Barbu, Mihai Răzvan Ungureanu, Laszlo Borbely, Rovana Plumb, Varujan Vosganian, Victor Ponta, Dan Șova, Teodor Atanasiu, Radu Stroe, Daniel Barbu, Gabriela Firea sau Bogdan Naumovici. De asemenea, artiștii din MindBomb au realizat celebra frunză a Campaniei Salvați Roșia Montană și identități vizuale și pentru alte campanii civice.

hagi tudose mindbomb

***

”Insectar” MindBomb pentru Roșia Montană (2006-2014)

barbarul dan sova lua eutanasiu firea unesco jos masca lingoule mariceanu naumovici pontaur sinistra mediului 1 sinistra mediului stroe distroy ungureanu frate varu jan


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

3 thoughts on “Tudose, cu ”gura apă după un pic de aur și cianură”. Reacția MindBomb. BONUS: Insectar Roșia Montană 2006-2014 (FOTO)

 1. dan

  un securist tot un securist… asculta de ordinele sefilor iar sefii securisti frati de portofel cu mafia coporatista ca asa a evoluat securitatea de la statutul de criminali cu simbrie in solda dementilor stalinisti dej si ceausescu pina la pozitia de slugoi penali ai psihopatilor din mafia corporatista, tot timpul impotriva propriului popor

  acum circula vorba prin tirg ca in spatele mafiei RMGC tot securistii romani controleaza actiunile…

  Reply
 2. George

  Oare animalele astea cu chip de om-din pură eroare a naturii- ştiu cît de blamaţi,repudiaţi şi defăimaţi sînt pe paginile de socializare ???? Cum de nu reacţionează ,încercînd măcar să-şi apere imaginea publică ???? TĂCEREA LOR VORBEŞTE ÎN COMPLICITATE CU EI. Bine spunea un jurnalist- CANCERUL S-A GENERALIZAT. NE-A BLAGOSLOVIT CEL DE SUS CU MAFII ,CARE PE NAPOLITANI I-AR FACE INVIDIOŞI…….. DE LA MEDICAMENTE,LA ALIMENTE…… apropo ,cînd vor avea şi mafia EXCREMENTELOR ???? ………………MAFIA LEMNULUI,PETROLULUI,ENERGIEI ELECTRICE,TERENURILOR,AGRICULTURII…………nu cred că este domeniu de INTERES NAŢIONAL ÎN CARE CRIMINALII ĂŞTIA SĂ NU-ŞI BAGE COADA. PROFITĂ DE REACŢIA NOASTRĂ SLABĂ SAU INEXISTENTĂ.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *