Romania Curată

Top imobiliare electorale Nastase 7 case este istorie

In urma monitorizarii ARC, am constatat ca celebra zicala “Nastase, sapte case” este deja istorie. Candidati la parlamentarele din 2012 au depasit cu mult aceasta cifra, iar in multe cazuri l-au ajuns din urma pe fostul premier si lider PSD, acum condamnat la inchisoare.

Ion Dinita, candidat USL – PC pentru Camera deputatilor Colegiul 7 Brasov are 15 imobile: noua apartamente , trei case de locuit si trei case de vacanta.

Steluta Cataniciu, candidat USL – PNL pentru Camera Deputatilor Colegiul 2 Cluj detine 14 imobile: o casa si 13 apartamente in Floresti, intr-un ansablu de locuinte in urma unei asocieri pentru constructia unui complex de locuinte.

Stanciu Zisu, candidat USL – PSD pentru Camera Deputatilor Colegiul 5 in Dambovita detine 13 imobile: 11 apartamente in Bucuresti si doua case de locuit in capitala si in Ilfov.

Marius Neculoiu, candidat USL – PNL pentru Senat Colegiu 4 Brasov deţine 9 imobile: cinci case, una moştenită, în Poiana Mărului, şi patru cumpărate împreună cu soţia între anii 1999 şi 2011, în Braşov, Cluj Napoca şi Apahida (Cluj).

Nicolae Vlad Popa, candidat ARD – PDL pentru Senat Colegiul 2 Brasov detine 8 imobile: cinci apartamente in Brasov, Sibiu, Suceava si Mangalia, doua case de locuit si o casa de vacanta in constructie.

Olosz Gergely, candidat UDMR pentru Senat, Colegiul 2 Covasna detine 8 imobile: doua apartamente in Budapesta si Pecs, Ungaria, trei case in Sfantu Gheorghe si două spatii comerciale.

Mircea Andrei, candidat ARD – PDL pentru Senat, Colegiul 4 Arges detine 7 imobile: trei apartamente, doua in Bucuresti si unul in Pitesti si patru case de locuit, doua in Bucuresti si doua in judetul Olt.

Marin Anton, candidat USL – PNL pentru Camera Deputatilor, Colegiul 1 Giurgiu detine 7 imobile: 3 apartamente si patru case in Buzau, Prahova si Bucuresti.

Sorin Umbrarescu, ARD – Forta Civica pentru Senat Colegiul 4 Bacau detine 7 imobile: 4 apartamente in Bacau si Bucuresti, doua case si un spatiu commercial

Verestoy Attila, candidat UDMR pentru Senat Colegiul 2 Harghita detine 6 imobile: trei apartamente si trei case (dintre care doua de vacanta) in Harghita Bucuresti si Ilfov.

Gyorghy Frunda, candidat UDMR pentru Senat Colegiul 1 Mures detine 6 imobile: 2 case, 3 apartamente si o casă de vacantă în Târgu Mures.

Marian Ghiveciu, candidat USL – PSD pentru Camera Deputatilor Colegiul 5 Buzau detine 6 imobile: trei apartamente in Buzau si Sinaia si alte trei case in Pogoanele si Predeal.

Irimie Popa, candidat USL – PSD pentru Camera Deputatilor Colegiul 4 Cluj detine 6 imobile: o casa si cinci apartamente in Cluj Napoca.

Intrand pe VERIFICA INTEGRITATEA CANDIDATULUI puteti verifica in ce colegiu votati si care sunt performantele candidatilor dumneavoastra.
 
 


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

3 thoughts on “Top imobiliare electorale Nastase 7 case este istorie

 1. DAVID

  MAFIOTII si PUSCARIABILI sunt cei care se bat in LUPTA POLITICA in Romania pentru a pune stapanire pe cat mai mari ZONE DE INFLUIENTA sau de INTERES si ACAPARAREA de RESURSE inclusiv UMANE prin practicarea unui sclavagism modern.

  Reply
 2. doina

  cindva, aveam doar o casa, si nici pe aceea!
  acum nu-i mai satura Dumnezeu, si vor multe case. si masini, pe masura.
  trebuie sa se gaseasca cineva care sa reuseasca sa redreseze Romania.
  nu am facut politica niciodata, si nu-mi place. dar trebuie sa -i demascam,ca asa cum e acum, NU SE MAI POATE!!!!!!!!!!!
  nu ma simt sclava nimanui, dar nici nu vreau sa devin.!!!!!!!!
  cei ce va simtiti in stare sa redresati lucrurile, treziti-va si intrati inainte, cu inteligenta, ca acum, numai asa se mai poate. cu multa, multa inteligenta . gata cu smecheriile de pina acum.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *