Romania Curată

Telespectatorii îi cer lui Stelian Tănase și Victor Ponta ca emisiunea lui Moise Guran să rămână în grila TVR. SEMNEAZĂ ACUM, AICI!

Semnează acum, cu nume și prenume, la rubrica de comentarii de mai jos, scrisorile adresate președintelui director general al TVR, Stelian Tănase, și premierului Victor Ponta, pentru menținerea emisiunii ”Biziday” realizată de Moise Guran, în grila de programe a televiziunii publice și pentru stoparea presiunilor politice legate de conținutul emisiunilor postului public. România Curată le va transmite celor doi semnăturile d-voastră.

***

Domnule președinte director general al TVR, Stelian Tănase,

Vă informez că în penuria de emisiuni de calitate din audiovizualul românesc emisiunea lui Moise Guran, ”Biziday” este printre puținele pe care o urmăresc în mod constant, pentru a mă informa și pentru a înțelege ce se întâmplă în economia românească. Emisiunea este nu este doar cea mai bună emisiune informativă din România, ci, în opinia mea, și cea mai bună emisiune difuzată de televiziunea publică, a cărei misiune de a informa și de a educa o ilustrează.

Ca atare, în calitate de plătitor de abonament radio-TV vă solicit cu respect să nu retrageți ”Biziday” din grila de programe ale TVR, iar dacă există presiuni politice în acest sens să ne chemați pe noi, telespectatorii, să demonstrăm pentru sprijinirea ei.

***

Stimate domnule prim-ministru Victor Ponta,

Vă rugăm respectuos, dar ferm, să dezmințiți în mod expres zvonurile privitoare la retragerea pe perioadei campaniei electorale a emisiunii ”Biziday”, realizate de către Moise Guran, exprimându-vă în mod clar părerea despre această situație. De asemenea, vă solicităm să le transmiteți membrilor din conducerea televiziunii publice, membri ai PSD sau numiți și sprijiniți de către PSD, precum și membrilor PSD din Comisiile de Cultură ale Camerei Deputaților și Senatului, să se abțină de la orice fel de presiuni legate de conținutul editorial al televiziunii publice și, în mod punctual, legate de emisiunea ”Biziday” și eliminarea acesteia din grila de toamnă.

***

Citește, pe această temă:

Moise Guran, în emisiunea Biziday: ”Mă ofensează gândul că m-ar putea da Ponta afară de undeva”. ”Stelian Tănase a discutat cu Ponta o variantă de închidere a TVR”

Mihai Goțiu, editorial: Domnule Victor Ponta, chiar pleacă Moise Guran de la TVR? Că mai era unul care zicea că pleacă Arafat…

***

SEMNEAZĂ ACUM CELE DOUĂ SCRISORI, CU NUME ȘI PRENUME, LA SECȚIUNEA COMENTARII (MAI JOS)


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

721 thoughts on “Telespectatorii îi cer lui Stelian Tănase și Victor Ponta ca emisiunea lui Moise Guran să rămână în grila TVR. SEMNEAZĂ ACUM, AICI!

 1. Claudia Fratila

  Emisiunea Biziday este una dintre putinele care merita urmarite. Este unul dintre motivele pentru care consider ca TVR are totusi un atuu fata de celelalte televiziuni.

  Reply
 2. Dan Trifu

  Dupa sistarea transmisiei ,,Culturalului” vad ca se continua politica TVR de a scapa de persoane si emisiuni cu un grad mare de inteligenta.

  Reply
 3. Andreia Moraru

  Semnez cele doua scrisori adresate Președintelui Director General al TVR, Stelian Tănase si Prim-Ministrului, Victor Ponta.

  Reply
 4. Maria Niţu

  Chiar m-am mirat că n-a fost faultat mai de demult! Sperasem că, aşadar, construim o democraţie reală, de aceea se lasă liberă opinia de bună credinţă!!
  M-am înşelat deci, ne înjunghiem porceşte Caesarii şi mă sufoc de indignare şi neputinţă!

  Reply
 5. Elena Popescu

  Emisiunea Biziday este singura pe care o urmăresc la TVR si mă consolez cu idea că nu plătesc abonamentul inutil. Această emisiune TREBUIE să rămână in grila televiziunii publice.

  Reply
 6. Octavian Duliu

  Daca este adevarat, avem o mare problema caci obiceiurile proaste sunt foarte contagioase
  si odata instalate, sunt extrem de greu de corectat.

  Pentru ca raul sa triumfe este suficient ca oamenii buni sa nu faca nimic.

  Reply
 7. Lavinia Vinți

  Biziday este una din foarte putinele emisiuni pe care le mai urmaresc la posturile romanesti generaliste sau de stiri. Chiar daca unele analize ale domnului Guran s-ar dovedi gresite, e o emisiune ce aduce informatii noi, pune intrebari pertinente si critica ce e de criticat fara sa dea impresia unui interes politic din partea realizatorilor/prezentatorului. Deci votez pentru mentinerea emisiunii in grila TVR. Dar oare ne ”citeste” cineva?

  Reply
 8. Angela Niculescu

  Admir profesionalismul si impartialitatea domnului Moise Guran ,el fiind, din punctul meu de verdere, cel mai tare jurnalist al nostru.

  Reply
 9. Liana Iunesch

  Semnez petitia pentru emisiunea Biziday. Biziday este una dintre putinele emisiuni cu adevarat interesante si in calitate de abonat radio-tv va rog sa reconsiderati decizia dv.

  Reply
 10. Popescu Lucia

  SI EU VREAU SA RAMANA MOISE GURAN SI EMISIUNEA LUI !!!!
  EU APAR VALORILE ! PONTA SI INCOMPETENTII LUI,GASCA LUI DE MAFIOTI, LA GUNOI !

  Reply
 11. Cristian Popescu

  Stimate domnule prim-ministru Victor Ponta,
  Domnule președinte director general al TVR, Stelian Tănase,

  Doresc menținerea emisiunii ”Biziday” realizată de Moise Guran, în grila de programe a televiziunii publice și pentru stoparea presiunilor politice legate de conținutul emisiunilor postului public.

  Vă mulțumesc pentru înțelegere.

  Cristan Popescu

  Reply
 12. Stefan Cojocaru

  Moise Guran a generat constiinta publica. Asta-i motivul pentru care deranjeaza, si tot asta este motivul pentru care trebuie sa-si faca emisiunea in continuare.

  Reply
 13. Gabriela Vlasie

  Semnez pentru mentinerea emisiunii lui Moise Guran la TVR si,in plus consider ca ar trebui amplasata in grila de programe la orele de audienta maxima.

  Reply
 14. Moisi Petruta

  Domnilor , Stelian Tanase si Victor Ponta, hotararea luata de a va lipsi de serviciile lui Moise Guran reprezinta un abuz grosolan. Foarte putini prezentatori de stiri au tinuta profesionala si maniera de prezentare a stirilor a domnului Guran. Revenisti asupra hotararii pripite. Multumim.

  Reply
 15. Ursu Polar

  Nu vad cu ce o sa ajute asta, ma indoiesc de faptul ca domnul Ponta stie sa citeasca.
  Dar il sustin pe domnul Moise Guran.

  Reply
 16. Voicu Denissa

  Il sustin pe Moise si emisiunea lui, pentru ca are curajul de a spune multe lucruri deranjante, pe intelesul tuturor!

  Reply
 17. Sabau Ileana

  Semnez cele doua scrisori adresate Președintelui Director General al TVR, Stelian Tănase si Prim-Ministrului, Victor Ponta.

  Reply
 18. Violeta Neagoie

  Televiziunea națională trebuie să existe, trebuie să fie independentă și apolitică, trebuie să fie un spațiu unde imparțialitatea și dezbaterea sunt pe primul loc, trebuie să fie o sursă de inspirație pentru tineri, pentru români în general, prin modelele pe care le promovează, model însemnând o persoană, un artist, un om de afaceri, un cercetător, un om simplu care a reușit în viață prin muncă, talent și moralitate. M-am uitat cu drag în ultimii ani la emisiunea Eugeniei Vodă, la emisiunea lui Moise Guran și altele și cred că este absolut ridicol să discutăm o eventuală scoatere a acestora din grila TVR pe motiv politic. Din nou trebuie să mă cobor la nivelul mediocru al politicienilor, din nou trebuie să ies în stradă și să strig: Terminați cu hoția, minciuna, plagiatul, învățați și munciți dacă vreți să fiți miniștri, prefecți, președinți sau oameni de afaceri!

  Reply
 19. bogdan muresanu

  Semnez! Este singura emisiune (fie, printre putinele emisiuni) care justifica cat de cat existenta unei institutii corupte, controlata politic de un grup sau altul de interese si sustinuta, paradoxal, din bani publici.

  Reply
 20. Gabriel Niţă

  Subscriu, iti propun emisie on-line. Sunt de acord cu abonament, sau un sistem de donatii. Am mai ratat emisiunile tale, dar ma intriga enorm decizia TVR.

  Reply
 21. Cristian Costea

  Doresc menținerea emisiunii ”Biziday” realizată de Moise Guran, în grila de programe a televiziunii publice și pentru stoparea presiunilor politice legate de conținutul emisiunilor postului public.

  Reply
 22. Maria Cretu

  Si eu semnez pentru mentinerea unei emisiuni de calitate; decizia finala luata trebuie sa tina cont de necesitatea de a oferi servicii de calitate platitorilor de abonament TVR. Calitatea emisiunilor nu numai ca trebuie sa fie consolidata; este nevoie acum de un audit al calitatii si de luarea demasuri in urmatoarele 6 luni care sa asigure ca pe termen mediu, marea majoritate a emisiunilor TVR sunt de calitate. La ora actuala televiziunea romana are un personal de multe ori cu pregatire profesionala sub medie, un continut al programelor de nivel scazut, ceea ce nu permite TVR-ului sa se achite de obiectivul ei fundamental: a instrui publicul si de a-l informa la modul cel mai profesionist posibil.
  Dl Stelian Tanase ar trebui sa fie sensibil, avand in vedere trecutul sau de disident, la nevoia romanilor de a avea acum ceea ce nu puteam avea inainte de decembrie ’89, deci de urmarit cu interes cat de consecvent va fi el cu propriile principii morale.

  Reply
 23. Dan Samoila

  Jos cu hotii si incompetentii din fruntea tarii!
  Hai Moise!
  Sunt pentru pastrea in grila a emisiunilor lui Moise Guran!

  Reply
 24. Laurentiu Maslaev

  Am semnat pentru existenta singurei emisiuni cinstite!
  Moise daca citesti asta sa stii ca suntem multi alaturi de tine!

  Reply
 25. Stefan Marincea

  Semnez din suflet. Lupta politrucilor si a yes-manilor impotriva tehnocratilor din orice domeniu este contraproductiva, fapt pe care sociatatea civila este datoare sa li-l reaminteasca.

  Reply
 26. Lung Traian

  Semnez!
  E singura emisiune pe care o urmaresc si asta pe net pt a ma informa , nu am televizor si nici nevoie….fac sport si interactionez cu oamenii in timpul liber.
  Nu vreau sa se desfiinteze

  Reply
 27. Marius Grunca

  Semnez pentru Moise Guran! Luati labele de pe TVR si incetati controlul politic! TVR nu are cum sa se redreseze cand politica editoriala si structura programelor ii este controlata de factorul politic, in speta de PSD.

  Reply
 28. Claudia Ratiu

  Semnez pentru mentinerea emisiunii in grila de programe a TVR. Eu as urmari-o pe orice post, dar foarte multi oameni au doar acest post, TVR. Demonstrati ca e gresita impresia mea ca „tara ne vrea prosti” si nu scoateti emisiunea din grila!

  Reply
 29. Vio Mihaela Gradinaru

  Semnez! Pentru jurnalism de calitate, bun simt, corectitudine si normalitate. Semnez pentru Moise Guran!

  Reply
 30. Mihai Mihailescu

  Il sustin pe Moise Guran sa ramana la TVR. Este de fapt si singura emisiune de pe acest canal care o urmaresc.

  Reply
 31. Radu Conescu

  Semnez si sustin continutul celor 2 scrisori.
  PS: oricum, vocea domnului Moise Guran va ramane auzita in mediul online… Nu stiu cat va va ajuta suprimarea dumnealui de pe TVR…

  Reply
 32. Cristi Ceparu

  Semnez ptr. singura emisiune de gen ce merita urmarita. As semna de un 1 miliard de ori daca asta ar insemna ca scapam de Pontaurul si compania lui.

  Reply
 33. silviu stoian

  Viata e o lupta continuă pentru supravietuire. Sper sa supraviettuiesti si tu si emisiunea biziday si chiar si tvr. Eu va sustin.

  Reply
 34. Coca Popescu

  Eu doresc sa-l dea afara, DOAR ASA PONTA ISI ARATA EXACT ADEVARATA FATA! Macar cei cu indoieli asupra caracterului sau sa vada o data pentru totdeauna mizeria acestui „politruc de scoala noua” (tinerele sperante ale tarii!)
  Scrisoarea asta il va face sa dea un pas inapoi, pina la alegeri!

  Reply
 35. STAMATE ADRIANA

  De ce atunci cand cineva exprima corect si cinstit niste evenimente,imediat se gaseste cineva care sa ia „masuri”?
  Sustin scrisorile de adeziune pt.Moise Guran.

  Reply
 36. Nita Adrian

  Semnez . Am o remarca pentru cel care face grila la TVR : cu ce ar inlocui persoana respectiva emisiunea in cauza ? imagini din arhiva legate de comunism ?

  Reply
 37. Avramescu Andrei

  Semnat. Rusine actualei puteri ca vrea sa subjuge tot in tara asta. Nici in comunism nu era in halul asta ! Si mai vb Ponta ca e dictatura. Pai da, e dictatura lui !

  Reply
 38. Mihaela Papadima

  Multumesc Moise Guran pentru emisiunea Biziday, felicitari celor care au luat aceasta initiativa.
  Va sustin.

  Reply
 39. Șorgot Viorica

  E singura emisiune în care se mai spune CEVA în țara asta! Te face să nu te mai simți…SINGUR PE LUME.

  Reply
 40. Sorina Comsa

  Semnez si eu pentru sustinerea emisiunii lui Moise Guran in grila TVR ! Unul dintre putinele motive pentru care lumea inca mai considera TVR-ul o televiziune de calitate, care se diferentiaza de gunoaiele de duzina.

  Reply
 41. Zdrentan Lucian

  Deci se scoate singura emisiune care prezinta starea financiara a Romaniei. Ar trebui sa ne dea un pic de gandit.
  Pana la urma cine a decis asta ?

  Reply
 42. Adrian Badescu

  Sustin prezenta demna si plina de competenta a lui Moise Guran la postul public TV, la o ora mai decenta, pentru a-si atinge scopul educativ, prin excelenta!

  Reply
 43. Arghirescu Gabriela

  Semnez pentru una dintre cele mai profesioniste emisiuni din TVR si pentru mentinerea realizatorului ei, Moise Guran.

  Reply
 44. Iftimoaei Manuela

  Din toata inima, semnez pentru emisiunea lui Moise Guran! Bizzy day trebuie sa ramana pe TVR 1 si sa intre in casele celor multi! Poate asa mai speram la o schimbare!

  Reply
 45. Daniel

  Va rugam sa lasati emisiunea lui Moise Guran. E singura emisiune la care ne mai putem uita, noi romanii carora ne mai pasa de ce se itampla.
  SEMNEZ

  Reply
 46. Gigi Bucurescu

  Domnilor, chiar nu inteleg ce consilieri are Dl. Prim Ministru de nu suporta ideile sanatoase venite de la specialisti de exceptie ,cel putin in Administratie, Management, Economie, Jurisprudenta- ca nu pot sa ii cer sa inteleaga inginerie,matematica ,fizica astronomie,genetica ,medicina, sau alte stiinte exacte-si ii sufla in urecche tot felul de frustari pe care le au acesti consilieri sau rude apropriate. Daca ar fi baiat destept ar trage invataminte chiar si de la Basescu – cele bune- pentru ca Dle. Ponta eu am retinut numai cifra de cca 12,5 Md. de euro EUROPENI pe care mai ai de cheltuit in cincinalul 2011-2015, pentru ca in primii 4 ani ai cheltuit numai 22 % din suma totala. Pai Nene daca iti da gratuit UE banii astia -strict pentru investitii- si nu ii vrei, de unde crezi ca mai poti stoarce de la POPORUL Roman care se taraste intr-o saracie lucie, bani pentru dezvoltare ??? Sau aveti de gand sa vindeti Transilvania asa cum a sugerat D-na Merkel ??.
  De fapt cam asta v-a sugerat si Moise Guran, sa fiti atent la strategia de dezvoltare care se poate sa va afecteze viitorul de demnitar daca nu ii acordati atentia cuvenita acum pana in 2020 cand pare o femeie frumoasa si desteapta; dupa ce imbatraneste v-a trebui sa cheltuiti cu ea bani grei prin spitalele de la Viena,Paris, London, Barlin,etc.
  (…)

  Reply
  • Viorel Neacsu

   Sunt si nu surprins de ceea ce pare sa i se pregateasca d-lui Guran. Sunt surprins ca gasca de la putere n-a facut-o pina acum. Nu sunt surprins ca un om destept si curajos le sta in git. Daca ar fi doar dupa ei, televiziunea ar trebui populata numai cu rudimentari slugarnici ca cel de la „Investiti in Romania” ( nu-mi amintesc cum se numeste si nu fac eforturi pentru un asemenea personaj).

   Reply
 47. Toader Grecu

  Noi il sustinem pe Guran si ar trebuii sa tineti cont de parerea noastra pentru ca voi traiti din banii nostrii .De ce vreti sa o emisiune a singurului om din TVR care are coloana vertebrala draeapta ??????? rusineeeeeeeeee!!!

  Reply
 48. Darius Siniteanu

  Susțin inițiativa. Moise Guran nu e decât un jurnalist onest, cu o emisiune realistă și de bună credință. De ce să fie îndepărtat de la TVR? De ce alți „jurnaliști” au voie – și sprijin de la conducere – să împroaște cu mizerii pe oricine, în vreme ce unul care își face meseria e cenzurat chiar de primul ministru?!?? E strigătoare la cer această atitudine meschină, acest fariseism ordinar!

  Reply
 49. Adrian Dusa

  Semnez si eu pentru ramanerea lui Moise Guran la TVR.
  Incredibil cat tupeu a capatat Ponta si PSD, pe fondul urii anti-basiste. Usor usor, ura se transforma insa, eu unul sigur voi vota anti-PSD

  Reply
 50. manuela rat

  Semnat! Avem dreptul la libera exprimare si la informatie competenta! Va multumesc si domniei voastre si domnului Moise Guran si va urez mult succes amandurora!

  Reply
 51. Ionut Cioaca

  Firesc este ca alegerea de afi sau nu parte dintr-o organizatie, institutie, grila de programe sa fie facuta cu acordul partilor. Tot ce este decis unilateral, mai ales daca vorbim dspre impunere, atenteaza la LIBERTATEA celuilalt. Si, cum „celalalt” formeaza opinii pentru multi cetateni, se atenteaza, astfel, la Libertatea de Informare a acestora. E o miza.
  Ca atare, sustin!

  Reply
 52. Sima Adrian

  Subscriu din toata inima pentru un ziarist inteligent si cu coloana vertebrala,care demasca minciuna si ipocrizia

  Reply
 53. Negrean Sergiu Aurelian

  Clar! Votez. Însă, acelaşi lucru s-a făcut şi pentru Tvr Cultural. Dar?! Nu telespectatorii vorbesc pentru TVR.

  Reply
 54. ROSIENI

  SUSTINEM EMISIUNEA BIZIDAY SI PE MOISE GURAN ,FIIND UNA DINTRE CELE MAI BUNE EMISIUNI DE LA TVR 1! VOTAM! VOTAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 55. Cristina Nicule

  Semnez pentru ambele scrisori! Dorim cu totii libertatea presei si mai ales depolitizarea televiziunii nationale!

  Reply
 56. Razvan

  Semnez pentru emisiunea Bizday a lui Moise Guran una din cele mai bune emisiuni economice de la noi împreună cu cea de la Digi tot la fel de buna !

  Reply
 57. Vlad Ion

  Pentru Moise Guran un roman adevarat si impotriva unui guvern incompetent condus de un măscărici mitoman. Din partea unui contribuabil cinstit din impozitele caruia micul ponta plateste multe ajutoare sociale (voturi).

  Reply
 58. Bogdan Marcu

  Sustin pastrarea in grila TVR a emisiunii lui Moise Guran. Una din singurele emisiuni care merita urmarita!!!

  Reply
 59. chirila gheorghe

  semnez ambele scrisori considerand ca oameni de valoare precum moise guran nu trebuie sa ne paraseasca !

  Reply
 60. Roman Eugen

  Semnez pentru mentinerea emisiunii Bizday pe TVR1. Sper sa se regaseasca pe lista si semnatura d-lui Stelian Tanase. Macar in calitate de cetatean, platitor de taxa (obligatorie) TV. Apropo: daca tot e obligatorie taxa, nu-i asa ca avem si noi, cetatenii, dreptul sa ne exprimam dorintele privitor la ceea ce dorim sa vedem pe postul public? Si sa fim si bagati in seama?

  Reply
 61. ROTARU CRISTIAN

  Semnez pentru o televiziune independenta politic si pentru ca emisiunea Biziday sa ramana pe aceeasi pozitie si nemodificata in grila de programe a TVR.

  Reply
 62. Iliescu antonio

  Sustin emisiunea lui Moise Guran acest om este un genial pe ceea ce face. Cum putem sa stam cu bratele incruisate in timp ce nu mai avem aproape la ce ne uita la tv decit la pseudo emisiuni cu dejectii agramate care nu au decat un mesaj de mediocritate cu asa zise vedete in schimb un om ce ne lumineaza mentalul colectiv este pus la pamant miseleste. Bravo Moise tineo tot asa!

  Reply
 63. Rodica Varadi

  Semnez si chiar am pretentia sa se tina seama de parerile noastre a celor care va sustinem financiar desi nu urmarim in general TVR-ul.

  Reply
 64. Cezar DRUMITRIU

  Semnez ambele petitii… Biziday a lui Moise GURAN este singura emisiune pe care o urmaresc pe postul public de televiziune.

  Reply
 65. Calin

  Intr-o tara in care toate televiziunile dau stirile dupa cum bate vantul in birourile patronilor, emisiunile lui Moise sunt singurele care sunt obiective si este printre putinii comentatori economici care au habar despre ce vorbesc in emisiune. Ai sustinerea mea Moise!

  Reply
 66. Nicoleta Plohod

  Semnez, desigur, pentru pastrarea emisiunii „Biziday” si a prezentatorului acesteia, Moise Guran, in grila de programe a TVR-ului.

  Reply
 67. Hategan Adrian Liviu

  Semnez si sustin pentru continuarea emisiunii Biziday, poate se va tine cont si de parerea platitorilor de taxe TVR

  Reply
 68. Georgescu Elena

  Semnez pentru mentinerea emisiunii lui Moise Guran in grila de programe a TVR. De ce oare tot ce este bun si spune lucrurile pe nume trebuie sa fie scos din grila de programe.

  Reply
 69. Cristian Popa

  Sustin mentinerea emisiunii „Biziday” in grila de programe a TVR. Felicitari pentru emisiune, domnule Guran!

  Reply
 70. Dima Adrian

  Semnez pt o farama de libertate de expresie….pentru mentinerea in continuare a emisiunii Biziday sustinuta de MOISE GURAN la TVR1.

  Reply
 71. George Bostan

  Semnez pentru pastrarea emisiunii domnului Guran si a emisiunilor „vosrbeste liber” „foc incrucisat” „starea natiei”

  Reply
 72. Nicu Gligan

  pentru menținerea în grilă a emisiunii ”Biziday”, realizată de Moise Guran, precum și a emisiunilor ”Vorbește liber”, ”Foc încrucișat” și ”Starea nației”!

  Reply
 73. Raducu Vasile

  Este cea mai buna emisiune aTVR-ului.MOISE GURAN e profesionist adevarat.
  Non valorile ajung sa decida in tara noastra.Mafia politica ce conduce tara, facand legi care au dus Romania in marginea prapastiei, nu concepe sa i se spuna adevarul.Daca ponta va fi presedinte nu voi mai calca in tara
  19/09/2014

  Reply
 74. Liviu Papadima

  Este o emisiune pe care o apreciez pentru acuratete si profesionalism. O apreciez cu atit mai mult, cu cit posturile de televiziune, atit publice cit si private, transmit, pe teme economice, de regula, zgomot. Colorat intr-un fel sau altul.

  Reply
 75. Mihaela Cartis

  Revin asupra mesajului meu dinainte în care linkul oferit nu era corect!

  Adevăratul motiv care stă la baza întenţiei de mazilire a lui Moise Guran:

  VIDEO cu durata de 1min.21sec.
  https://www.youtube.com/watch?v=_bDsgyK-lgw&feature=share

  Jos pălăria, mai bine spus jobenul, Moise Guran! Îţi mulţumesc pentru că exişti! Românii au nevoie de modele pe care să le urmeze. Tu eşti unul dintre ele, chiar dacă sunteţi puţini la număr deocamdată. Încet-încet veţi fi tot mai mulţi.

  Semnez PENTRU Moise Guran şi emisiunea lui!

  CARŢIŞ MIHAELA, pensionară
  Bucureşti

  Reply
 76. szentes annamaria

  Semnez pentru menținerea în grilă a emisiunii ”Biziday”, realizată de Moise Guran, precum și a emisiunilor ”Vorbește liber”, ”Foc încrucișat” și ”Starea nației”!

  Reply
 77. szentes iosif

  Semnez pentru menținerea în grilă a emisiunii ”Biziday”, realizată de Moise Guran, precum și a emisiunilor ”Vorbește liber”, ”Foc încrucișat” și ”Starea nației”!

  Reply
 78. Barlau

  Cer prelungirea emisiunii la 2 ore, pentru ca poporul asta este incult dpdv economic si nu ii strica mai multa cultura economica.

  Reply
 79. Romeo Popescu

  Pentru Moise Guran, independenta si libertatea presei!
  TVR trebuie sa fie televiziunea romanilor nu a pesedistilor.

  Reply
 80. sorina florea

  Locuiesc departe de tara dar am prieteni care mi-au recomandat emisiunile lui Moise Guran , daca vreau sa am o viziune reala a ceea ce se intampla acasa .
  Chiar daca nu sunt in tara , pur si simplu mor de indignare si nu stiu ce s-ar putea face ?! Actuala putere ma sperie .

  Semnez si sustin emisiunea lui Moise Guran!

  Reply
 81. Angel Bohenescu

  Sustin mentinerea in grila de program a TVR-ului, emisiunea Biziday, consider necesara si utila prezenta domnului Moise Guran pe micul ecran.

  Reply
 82. Radu ana

  Moise Guran este un revelator si formator de opinii. Domnul stelian Tanase este un iubitor de arta deci un om cu suflet moralitate si principii. Sustin si semnez cele doua scrisori!

  Reply
 83. Paun Lucian Aurelian

  semnez…
  Sa ne imaginam in fiecare zi ca „NU EXISTA PONTA”…pana cand gandurile noastre se vor adeveri si ne vom intreba „CARE PONTA ??”

  Reply
 84. Iacob Marius Gabriel

  Urmaresc de cateva luni de zile numai History. Biziday este singura emisiune a unui post TV romanesc care merita urmarita, la sfarsit neramanand cu impresia ca am pierdut timpul aiurea. Sustin aceasta initiativa.

  Reply
 85. Diana Carnatiu

  Semnez pentru mentinerea emisiunii Biziday şi a d-lui Moise Guran, un profesionist model
  care ne este, evident, necesar . Un „fond” pentru ” formă” !

  Reply
 86. Nicu Dan Petrescu

  Un lucru vechi, la fel ca o poveste
  De cand politica avem, minciuna este
  La aceiasi masa cu gandire lor bolanda
  Incearca adevarul sa ni-l ascunda
  Si daca Moise spune ce gandeste
  Emisia „Biziday”din grila o tranteste

  Reply
 87. Mihai Bosogea-Tudor

  Sustin profesionalismul in presa. Emisiunea coordonata de Moise Guran merita sa fie in grila de programe a TVR! Felicitari lui Stelian Tanase!

  Reply
 88. Coita Florin-Lucian

  Indiscutabil, emisiunea lui Moise Guran e o ”floare rară” în peisajul audiovizualului românesc. Franchețea realizatorului și informațiile necenzurate deranjează deja ”băieții deștepți”, iar scoaterea emisiunii din grila postului național ar dovedi, din nou, ce țară de lingăi și fricoși suntem. Susțin și eu menținerea ei, fără nici o imixtiune în politica redacțională.

  Reply
 89. Kassovitz Toma

  De multa vreme urmaresc pe Moise Guran si numar zilele in care mai apare la TVR. D-l Ponta are dreptate; Moise Guran este mult prea bun, obiectiv si analitic, pentru mediocritatea in care se scalda televiziunea noastra nationala.
  Lasand gluma la o parte, „se sparie gandul” la imixtiunea atat de vizibila a politicului. Ce se va intampla, cand D-l Ponta va fi Presedinte? Mergem iar pe stadion, sa-l ovationam?!
  SUSTIN, PASTRAREA EMISIUNII BIZIDAY!!!

  Reply
 90. Ana Tutuianu

  Urmaresc cu viu interes, emisiunea lui Moise Guran si-i sunt recunoscatoare ptr onestitatea, obiectivitatea si profesionalismul de inalta tinuta , care il recomanda pe acest deosebit jurnalist , ”rara avis” in media noastra !
  Emisiunea lui Moise Guran trebuie pastrata neaparat, in grila de programe a tvr !

  Ana Ciucan Tutuianu

  Reply
 91. Dorin Petrean

  Biziday – UP
  Moise Guran – UP
  TVR + Biziday – UP
  TVR + Moise Guran – UP

  TVR + PSD & Co – D O W N
  PSD, Ponta, Dragnea… – pleacati unde a dus mutu’ iapa!

  Reply
 92. Neacsu Mariana Luminita

  Urmaresc cu mare interes, emisiunea lui Moise Guran si imi place onestitatea, obiectivitatea si profesionalismul de inalta tinuta , care il recomanda pe acest deosebit jurnalist.
  Emisiunea lui Moise Guran trebuie pastrata neaparat, in grila de programe a tvr daca vreti sa aveti audienta.

  Reply
 93. Corneliu Teposu

  Vrem profesionisti si oameni de caracter. Toti romanii cu ceva educatie vor asta. Iar Moise este un profesionist desavarsit in domeniul lui, cel al jurnalismului economic, si un om de mare caracter.

  Alo, Ponta, tu stii ca nu faci decat sa-i enervezi pe foarte multi romani care, in ziua aceea importanta, iti vor arata cat esti de ca… slab?

  Dac-ar fi Guvernul Romaniei pe jumatate profesionist precum jurnalistul Guran si pe sfert la fel de bine intentionat, Romania ar fi fost aproape de nivelul Austriei.

  Reply
 94. Ionut Ungureanu

  Felicit initiatorul acestui gest, o minima reactie civica la o noua aberatie creata de aceeasi vechi demagogi.

  Reply
 95. traian scacir

  tvr e institutie publica, daca cei care platesc abonamentul ar decide ca odata cu trecerea la grila de toamna sa nu mai plateasca?

  Reply
 96. George Isfan

  De acord cu mentinerea emisiunii in grila TVR, este o emisiune de calitate si printre putinele care spun lucrurilor pe nume. Felicitari Moise Guran

  Reply
 97. Romanita Iordache

  Semnez pentru un JURNALIST care ma provoaca mereu si pentru o emisiune de calitate care o sa reziste si fara TVR dar care nu va mai ajunge ca alternativa inteligenta la cei care nu au acces la alternative informationale.

  Reply
 98. BOARCAS A. ELENA SIMONA

  Da semnez pentru pastrarea emisiunii , este singura emisiune la care ma uit la postul national , pe care milioane de romani il platim fara sa vrem sau sa ne intrebe cineva.

  Reply
 99. Ioana I. Cârnaţiu

  Semnez pentru păstrarea emisiunii realizate de o persoană principială – Moise Guran – care promovează , spre binele tuturor, calitatea, adevărul ,responsabilitatea.

  Reply
 100. crisan narcisa

  DA!!!!! Un da mare pentru emisiunea BIZIDAY sa ramana in grila postului tvr 1!!!! BRAVOOOOO Moise Guran!!!!

  Reply
 101. Florence Bedreaga

  Semnez si il sustin pe Moise Guran si emisiunea Biziday. Nu putem admite eforturile puterii de inlaturare a profesionalismului, echidistantei, adevarului! Sa fie oare frica de alegeri?!

  Reply
 102. Silviu Marcu

  Semnez pt Moise Guran si sa plece Ponta,Basescu,Oprea,Oprescu,Udrea,badea si multi alți de aceasi teapa . Renunt la toți pt unu

  Reply
 103. Anca Drughean

  Semnez pentru mentinerea excelentei emisiunii Biziday si a domnului Moise Guran la televiziunea nationala.

  Reply
 104. Horhota Lucian

  Singura emisiune buna cu informatii economice reale; omul este bine informat si independent.
  Semnez pentru ramanerea emisiunii. mai ales ca aduce bani la bugetul institutiei publice
  Sa mai lasam deoparte incompetentii din politica si interesele lor ordinare !!!!!

  Reply
 105. Filip Dorin

  Sustin emisiunea lui Moise Guran. Emisiune echilibrata, informatie exacta asteptata de cei care il urmaresc.

  Reply
 106. Felix INDREI

  Semnez pt. mentinerea acestei emisiuni in grila de programe a TVR . Mai mult , solicit ca emisiunea sa fie mutata in prime -time (cum a fost cu ceva timp in urma) , merita cu prisosinta datorita calitatii ei .

  Reply
 107. Borja Dorina

  Îmi place emisiunea Biziday și apreciez profesionalismul lui Moise Guran. E printre cei mai buni. Nu ai cum să nu fii captivat de prestația sa.

  Reply
 108. Gabriela Beza-Osorio

  Moise, sunt alaturi de tine! Biziday este emisiunea mea preferata de la TVR1. Semnez petitia! Sunt revoltata de controlul politic asupra postului national de televiziune!

  Reply
 109. Toma N

  urmaresc emisiunea,este interesanta,prezinta lucrurile asa cum sunt,fara-sper-comanda política.Poate pt.asta vrea Ponta s-o interzica.Dupa toate mizeriile actualului guvern,mizerii la care asista o tara intreaga fara sa protesteze,ba ,aproximativ 40% dintre romani inalta ode premierului-ne putem astepta la tot ce-i mai rau.Marea adunare de pe stadion,groteasca manifestatie.pt. lansarea candidaturii lui Ponta m-a inspaimantat,m-a intors in timp cu 25 de ani.L-am revazut pe Ceausescu.Romani.ati uitat atat de repede ce-am trait cu totii?Unde va este memoria?Unde va este constiinta?Cei care-l vreti acum pe Ponta l-ati votat in 90 pe Iliescu.Va place unde am ajuns?Suntem codasii Europei,traim cel mai rau-nu pt.ca Romania ar fi o tara saraca ci pt.ca cei care ne conduc,care raspund de destinul acestei tari nu sunt patrioti,pe ei nu-i intereseaza soarta noastra.Ii intereseaza bunastarea personala si ne mint,ne manipuleaza tot timpul.Saraca tara bogata-saraca pt.ca-din pacate-multi romani sunt saraci cu duhul.Daca nu ne desteptam acum,nimic nu ne mai poate salva

  Reply
 110. Dragan Ambrozie

  Pe langa faptul ca aceasta emisiune trebuie sa ramana in grila TVR, ea trebuie difuzata la ore accesibile (18-22) si nu ascunsa undeva la ore tarzii.

  Reply
 111. Madalin Pelea

  Doresc ca emisiunea Biziday prezentata de d-nul Moise Guran sa ramana in grila TVR, deoarece este singura emisiune pe care o urmaresc pe TVR, iar daca TVR-ul nu o mai vrea, cu siguranta aceasta emisiune va fi prezenta pe alt post tv care stie cat conteaza audienta.

  Reply
 112. ana maria balan

  Semnez pentru ca emisiunea Biziday sa ramana pe aceeasi pozitie si nemodificata in grila de programe a TVR.

  Reply
 113. Paul Mogosanu

  Sustin emisiunea Biziday.Pe cine sperie adevarul,verticalitatea si profesionalismul lui Moise Guran?Chiar a disparut rusinea din spatiul mioritic?Nu repetati greselile lui N.Ceausescu!

  Reply
 114. pana

  Este singurul din tvr cara mai spune lucrurilor pe nume, altfel cand v-om deschide televizorul o sa inceapa cu traiasca PSD.

  Reply
 115. Tanase Aurora

  Il susţiin pe Moise Guran şi emisiunea Biziday, indiferent de postul TV de la care va emite. Rămâne la aprecierea „Comitetului de Partid” de la TVR 1 dacă pot să suporte o asemenea pierdere.

  Reply
 116. mihai constantinescu

  Semnez pt. mentinerea acestei emisiuni in grila de programe a TVR . Mai mult , solicit ca emisiunea sa fie mutata in prime -time (cum a fost cu ceva timp in urma) .

  Reply
  • Cornel BOLD

   Semnez pt. mentinerea acestei emisiuni in grila de programe a TVR, pentru ca, prin continutul ei si „prestatia” remarcabila a domnului Guran, ridica, de fapt prestigiul TVR. Consider, de asemenea, ca emisiunea trebuie sa fie mutata in prime -time.

   Reply
 117. LUCCI

  Sunt pentru mentinerea emisiunii. Poate renunta la sponsorizarea Petrom. E…..anti impotriva, ca sa zic asa.Una din putinele emisiuni in care nu apar/prezinta, maimute sumar imbracate.Bravo , Moise!

  Reply
 118. Camelia Proca

  Emisiunea Biziday este una dintre putinele care merita urmarite. Este unul dintre motivele pentru care consider ca TVR are totusi un atuu fata de celelalte televiziuni. Il sustin pe Moise Guran si pe toti cei care nu se lasa intimidati de factorul politic.

  Reply
 119. luminita

  trebuie sa ramana, Guran e un om si destept si onest ( combinatie rara) si ne desluseste multe aspecte din viata politica si sociala pe care fie nu le intelegeam , fie aveam indoieli. Eu il respect pe acest om

  Reply
 120. GABRIEL TOMA

  Stimate domnule prim-ministru Victor Ponta,
  Domnule președinte director general al TVR, Stelian Tănase,

  Doresc menținerea emisiunii ”Biziday” realizată de Moise Guran, în grila de programe a televiziunii publice și pentru stoparea presiunilor politice legate de conținutul emisiunilor postului public.

  Vă mulțumesc pentru înțelegere.

  Reply
 121. ECATERINA

  Semnez. Este o emisiune pe care o urmaresc cu foarte mult ineres. Asa cunosc realitatea societatii romanesti, cu bune si cu rele .

  Reply
 122. Alina Ignat

  Tot timpul TVR-ul se lupta sa traiasca printre celelalte televiziuni comerciale, asa ca nu inteleg de ce daca ai un
  produs bun, ca Biziday, vrei sa iti tai singur craca de sub picioare. Moise Guran e singurul care reuseste sa vorbeasca despre politica, economie, fara sa te adoarma si chiar sa transmita un mesaj. Sper sa se tina cont si de noi cei care am semnat aici.

  Reply
 123. Cazacu Ioana

  Semnez . Lasati emisiunea sa se deruleze in continuare , este una dintre cele mai bune si ne-am bucurat cand a trecut la TVR pentru a putea fi vizionata de cat mai multi oameni, Lasati interesele unora si altora deoparte , Moise Guran este un om decent .

  Reply
 124. Veronica Lăzărescu

  DA, semnez pentru mentinerea in continuare a emisiunii Biziday sustinuta de MOISE GURAN la TVR1

  Reply
 125. Constanta Petre

  DA! Semnez pentru mentinerea emisunii lui Moise Guran in formatul pe care el il considera a fi cel potrivit mesajelor pe care doreste sa le faca cunoscute noua! Este singurul economist finantist care are marea calitate sa creeze atmosfera unui show pe teme economice, nicidata plictisitor sau neinteresant.

  Reply
 126. Titina Nica Ţene

  Este o emisiune aproape singulară. O lecţie de democraţie. Victor Ponta nu e în stare să dea un răspuns clar. Nu ţin nici ci Stelian Tănase face pe democratul dar e conumist. Nu ştiu ce păzeşte la tvr Mircea Dinescu parcă era dizident. El ce zice. Semnez cu tărie pentru Moise Guran Titina Nica Ţene şi Al Florin Ţene

  Reply
 127. Ana Maria Constantinescu

  Ar fi o mare pierdere pt. TVR sa renunte la emisiunea lui Moise Guran. Ma uit cu mare placere la aceasta emisiune si in general, emisiunile TVR sunt deosebite fata de restul teleleviziunilor. Nu distrugeti aceasta emisiune chiar daca ii calca pe coada pe unii ! Cineva trebuie sa spuna lucrurilor pe nume! Felicitari pt. emisiune, domnule Guran !

  Reply
 128. BOROI ELENA

  Sustin si semnez ambele petiții.
  Sunt pentru Moise Guran si emisiunile lui foarte utile pentru noi toti.
  Domnilor „sefi” nu ne ignorati caci suntem muuuulti, iar sefia d-voastra este …trecatoare.

  Reply
 129. Livia Bucsa

  Trebuie să rămână, are curajul să spună adevarul și să-l argumenteze pentru cei care nu avem acces la informațiile corecte.
  Semnez

  Reply
 130. Savoiu Mihai

  Semnez pentru a sustine pe Moise Guran si emisiunea sa, unul din putinele bastioane ale celei de-a 4 putere in stat!

  Reply
 131. Mariana Badea

  Il sustin pe Moise Guran si emisiunea sa. Chiar trebuie sa distrugem tot ce a mai ramas bun in tara asta?
  Singurul lucru ca raul sa triumfe este ca oamenii buni sa nu faca nimic.

  Reply
 132. corina baciu

  Nu ne privați de o emisiune ( Biziday) de calitate și un Moise Guran care prezintă cu acuratețe, corectitudine și claritate situația economica actuala și efectele pe termen lung. Da pentru emisiune, da pentru Moise Guran!

  Reply
 133. Afrodita IORGULESCU, profesor emerit

  Apreciez foarte mult pe MOISE GURAN si emisiunea sa la TVR1.
  Este singura emisiune foarte buna pe teme economice, ar fi o mare pierdere sa dispara.

  Reply
 134. SUHANEA

  Sustin emisiunea de inalt profesionalism a dlui Guran. Ma intreb daca nu cumva deja incepe cenzura ca pe timpul fostelor guvernari 100% PSD sau cum s-o mai fi numit acest partid, ca mi-e groaza si sa ma gandesc cat rau au facut .

  Reply
 135. Sorin Circo

  Ar fi păcat si contraproductiv. Pentru toată lumea! Inclusiv pentru premier. Deci semnez.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *