Sorin Lazăr (PSD) candidat poziția 2 Camera Deputaților – Buzău (2016)

sorin-lazarNepotism, afaceri cu statul

Sotia lui Lazar Sorin este director economic la Urbis Serv SA, firma subordonata Primariei Buzau, sotul acesteia este consilier municipal, iar Ion Marcel Ciolacu(pozitia 1 PSD) a fost directorul executiv al societatii.

Lazar Daniela,sotia lui Lazar Sorin Iulian, este director economic la Urbis SA,societate subordonata Primariei Buzau, condusa in perioada mai 2007-iulie 2008 de catre Ion Marcel Ciolacu.  Firmei Urbis Serv SA a obtinut numeroase contracte cu Primaria Buzau. S-a dispus inceperea urmarii penale pentru sotia lui Lazar Sorin,director economic, in dosarul Urbis Serv SA . Curtea de Conturi asteapta solutionarea anchetei penale pentru prejudiciul estimat la 70 milioane euro de la Urbis Serv, in urma contractelor atribuite firmei de catre Consiliul Local Buzau. Neregulile au fost evidențiate într-un raport de control efectuat in februarie 2013, iar sesizarea organelor de cercetare penală s-a făcut câteva luni mai târziu, în luna iulie, către Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău.

http://opiniabuzau.ro/mega-dosarul-urbis-plimbat-doi-ani-ntre-dna-parchetul-cur-ii-de-apel-ploie-ti-i-cel-al-judec-toriei-buz-u


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *