Mihai Goțiu

Schweighofer anunță că se transformă în asociație ecologistă și-i roagă pe politicieni să doneze șpăgile primite pentru plantarea de copaci!

Cu puțin timp în urmă, pe internet a început să circule mesajul ”decodat” al Directorului Executiv al Schweighofer Holzindustrie, Gerard Schweighofer, prin care anunță că își închide fabricile din România, că se transformă în asociație ecologistă și-i roagă pe politicieni să doneze mita primită pentru… plantarea de copaci.

Chiar dacă nu e greu de bănuit cine a realizat ”decodarea”, videoclipul merită văzut și dat mai departe ;)

***

Citește și:

O ce veste! Schweighofer spune că s-ar putea retrage din România! Hai s-o ajutăm să plece cât mai repede- Harta protestelor!

România curată iese în stradă pentru pădurile ei. Completează și semnează lista de cereri!

DOCUMENTE: În care se arată cum Schweighofer poate oferi BONUSURI pentru lemnul cumpărat fără acte în regulă, sub titlul aparent de ”penalități”!

***

(pentru cei care poate au o problemă cu simțul umorului, evident, videoclipul de mai sus e o paradie)


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

9 thoughts on “Schweighofer anunță că se transformă în asociație ecologistă și-i roagă pe politicieni să doneze șpăgile primite pentru plantarea de copaci!

 1. Gabriela Sebe

  Doresc ca firma austriaca sa plece din tara nu dorim sa ni se distruga padurile. Vom actiona in judecata firma si cu coplici ei . Conform legilor sa platesca jafu facut prin taierea ilegale de paduri din rezervati si din parcuri nationale .Contribuirea con complici pt reinpadurirea suprafetelor defisate. Nici o suprafata de padure sa nu mai fie tauata fara a fi pusa la vot de catre popor. Rugam firma austriaca sa resoecte cerintele poporului.

  Reply
 2. liana

  Subtitrarea este o manipulare grosolana pentru ca traducerea nu corespunde discursului. Cei care inteleg limba germana pot confirma, ca Schweighofer doar asigura publicul ca nu proceseaza decat lemn taiat legal si ca se verifica fiecare transport iar furnizorii care nu dovedesc legalitatea transportului si a provenientei lemnului isi pierd contractul cu firma. Nu vorbeste despre mita deloc. In schimb acuza ca filmul care arata transportul illegal este redactat.

  Reply
 3. silvia Balea

  Cam multe afaceri fac aici austriecii si toate spre ruinarea noastra. Plecati si furati din alta parte!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *