Costel Oprea

Sala Polivalenta de 50 milioane de euro

Ministerul Dezvoltarii si Turismului a scos la licitatie constructia unei Sali Polivalente in Bucuresti de 20.000 de locuri. Investitia va fi derulata prin intermediul Companiei Nationale de Investitii, aflate in subordinea ministerului si va fi in valoare de 50 milioane de euro, bani alocati de la bugetul de stat.

Potrivit anuntului de intentie, contractul pentru ridicarea acestei sali de sport va fi de 30 de luni de la data semnarii contractului.

In acesti bani, sunt cuprinse lucrarile de proiectare tehnica, servicii de arhitectura si de constructie propiu-zisa. Ministrul Elena Udrea anunta la inceputul acestui an ca in 2011 se relanseaza proiectul guvernamental de construire de sali de sport, dupa ce anul trecut fusese sistat din cauza crizei economice.

Citeste si despre: Elena Udrea, Ministerul Turismului, investitii, sali de sport, buget de stat.


Articole cu aceeasi tema:
Indicatoare turistice pentru promovarea Elenei Udrea
Cum a reusit Ministerul Dezvoltarii o contraperformanta europeana. Investitii degeaba in promovarea turismului romanesc
Elena Udrea il „viseaza” pe actorul Marcel Iures intr-o super-gala a turismului. Ministerul Turismului aloca 2 milioane euro pe conferinte, workshop-uri, targuri gastronomice


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

2 thoughts on “Sala Polivalenta de 50 milioane de euro

 1. Ioan PUSCASU

  Elena Udrea trebuie determinata prin orice mijloace sa renunte la dezmatul pe bani publici.
  Problema construirii salililor de sport a fost si vedem ca persista a fi un mod de extorcare a fondurilor e la bugetul statului. Aceasta nu poate constituii o prioritate nationala pe cel putin 10 ani.
  Prioritatile nationale sunt; amenajarile de albie ale cursurilor de apa care prezinta riscuri de inundare (pentru a nu mai pune in pericol viata oamenilor, animalelelor si agricultura), infrastructura rutiera (ajutand turismul si orice alta activitate investitionala crescand in acelasi timp gradul de civilizatie al RO) si de cale ferata (pentru a proteja mediul si eficientiza transportul pe teritoriul RO avand in vedere si ce evolutie spectaculoasa are mersul trenurilor in tarile civilizate).UDREA sa se documenteze cate localitati din Ro nu sunt alimentate cu; curent electric, gaze, cu apa si canalizare. Cate localitati au blocuri si nu au apa, gaze si canalizare. Cate podete, poduri si viaducte sunt de stricta necesitate a se construi pentru normalizarea vietii romanilor si pt a creste gradul de civilizatie in RO.

  Reply
 2. R

  ca deobicei investitie publica fara concurs de arhitectura si fara studiu in ceea ce priveste impactul pe care o astfel de functiune il are asupra zonei, orasului, infrastructurii!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *